2010-12-29, 09:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: studiować dwa kierunki:)
Effulla, na pewno da się studiować dwa kierunki w trybie zaocznym i pracować, tylko ja na Twoim miejscu bardziej martwiłabym się skąd wezmę pieniądze na opłacenie dwóch kierunków. Chyba że rodzice/partner/inna bliska osoba będą Ci pomagać. Na mojej uczelni (UMK) studia zaoczne uchodzą za lżejsze od dziennych - mniej zajęć, łatwiejsze zaliczenia, ale nie wiem jak jest gdzie indziej.
Ja to bym sobie zaczęła jeszcze trzeci kierunek, ale wiem że nie dam rady Ale na moim drugim kierunku bardzo spodobały mi się zajęcia wyjęte z programu administracji i mnie teraz będzie korcić Najwyżej pomyślę o zaocznych jak już będę mieć mgr 
Hipnagogia, ja mam podobny problem, ale rozegrałam to tak, że przeszłam się do kilku wykładowców i wykorzystałam IOS, żeby część zaliczeń mieć we wcześniejszym terminie (pierwszy egzamin miałam 7 grudnia) i jeden przedmiot przeniosłam na późniejszy termin. Tylko u mnie problem polega na tym, że od tego roku na obu kierunkach rozliczam się semestralnie, więc MUSZĘ zdążyć do 15 marca i w razie jakiś poprawek, żeby się jakoś z tym wyrobić część przedmiotów zdaję wcześniej. I tak maniana będzie latem - 9 egzaminów plus praca licencjacka, która w tej chwili praktycznie nie istnieje
Edytowane przez zawiechaczarny
Czas edycji: 2010-12-29 o 09:57
|
|
|