2010-12-29, 09:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez olbka
Muron, gratulacje!!!! 
ciotki czekają na zdjęcia kolejnej księżniczki 
A ja już po badaniu  i tak: szyjka niezmieniona  (to pewnie dzięki temu leżeniu), mam leżeć do 2 stycznia, potem jak skończę 36 tydzień to mogę wstać 
Ale teraz mam zagwozdkę, bo z usg mała wyszła 2600, ale np. główkę ma na 37 tydzień, brzuszek na 34, a to coś dwuciemieniowe w ogóle na 39!!! I usg wyliczyło mi termin na 14 stycznia, czyli na 2 tyg przed terminem z OM. A w domu wklepałam sobie jeszcze raz te wymiary w kalkulator (dla zainteresowanych: http://mediweb.pl/interactive/calc24.php) i wyszło mi... 2900
No w każdym razie jakby nie patrzeć wszystko jest ok.  Za tydzień mam KTG i GBS. A za dwa (jeśli wytrzymam, a wątpię  ...) kolejną wizytę...
|
Widzisz , nie potrzebnie się martwiłaś. Ciesze się, że jest wszystko ok.Jednak leżenie sie opłacało...dajesz nadzieje reszcie leżących A , ze termin wyszedl wczesniejszy to ciesz się..szybciej przytulisz swoje maleństwo.Do 2 stycznia niewiele czasu potem mozesz wstac i niech sie dzieje co chce...fajnie już nie długo..ściskam mocno i 3 mam za Ciebie kciuki.
|
|
|