2010-12-29, 12:52
|
|
|
Raczkowanie
|
odchudzanie od NOWEGO ROKU - grupa wsparcia!
witam wszystkie dziewczyny 
dzis gdy stanelam przed lustrem po prostu sie przerazilam.. co ja ze soba zrobilam? wygladam jak klops i tak tez sie czuje.. przy wzroscie 163 cm waze ok 62 kg (niestety nie jestem w stanie teraz podac dokladnej wagi, poniewaz moja sie zepsula i zwaze sie dopiero bedac u babci). moim posatnowieniem jest schudnac min. 10 kg, chcialabym najlepiej do 50 kg. ale i tak kazdy kilogram w dol bedzie u mnie widoczny, poniewaz jestem niska. i stad moja prosba, propozycja - kto chce zaczac razem ze mna? kto jako postanowienie noworoczne stawia sobie podobny cel? nie musi to byc zrzucenie takiej samej ilosci kilogramow.. obojetnie ile chcesz zrzucic - pisz tu! wspierajmy sie, wymieniajmy sie wszystkimi spostrzezeniami, pomagajmy sobie, podtrzymujmy sie nawzajem na duchu wymieniajmy sie przepisami oraz tym czym mozna zastapic te pyszne tluste rzeczy.. piszcie tutaj czy jestescie gotowe podjac sie takiego wyzwania piszcie wasz wzrost, ile obecnie wazycie, ile chcecie wazyc oraz co chcecie robic, aby byc piekniejsze 
robie liste do 31 stycznia, a 1 stycznia startujemy! 
wiec poki co na liscie:
1. gviazdka91 - 62 kg - cel: 50 kg
POZDRAWIAM MOTYLKI! ;*
|
|
|