Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy moje postępowanie jest właściwe?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-31, 19:19   #52
marcelina73
Wtajemniczenie

Dot.: Czy moje postępowanie jest właściwe?

Cytat:
Napisane przez asiekkk
masz rację, ona tutaj jest , ale na szczescie nie ma pojęcia ze ty tu jestes i NIECH TAK ZOSTANIE. A co do spotkania to nie sądze ze miałaby na nie ochotę. Ona jest osobą o wiele więcej wartą niż ty, mysle ze nie znalazłybyscie wspólnego języka, poza tym w twoje głupie stwierdzenia i tak nie uwierzyłaby zawisc cie zżera tyle ci powiem po prostu denerwuje cie to ze jakas inna kobieta, piekniejsza i milsza od ciebie ma od niego to co ty zawsze chciałas miec i do czego dązyłas sztucznie ale nigdy nie miałas, bo tego nie mozna osiagnąc siłą.Po prostu moze nie ma w tobie nic co przyciąga. I nie wiem jak mozna pomyslec ze ktos uwielbia z daną osobą wersję francuską skoro trzeba go do tego namawiać i znow mi powiesz ze nie znam wersji obu stron? hmm, no coż, mysle ze do tego akurat twoja wersja jest zbędna POZDRAWIAM ZAZDROŚNICO

i daj im wreszcie spokoj!! A co do niej to nie powinnas miec jej nic do powiedzenia. zastanow sie troche nad soba. Powodzenia

mysle ze powinnaś wreszcie dac spokoj, juz tyle czasu mineło od waszego rozstania a ty cały czas wracasz jak nie do niego to do niej. Ale skoro cały czas masz to w głowie i czepiasz sie to znaczy ze cos cie ciągle gryzie naprawde daj juz spokoj kobieto, nie masz 15 lat
Żenujące.
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując