2010-12-29, 13:04
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
Napisane przez kaskup
Vilya, Anka_bzz a tak wogóle to cos chcecie wiedziec konkretnego dzieki tej instrukcji?? bo foteliki 0-13 sa praktycznie takie same i tak samo sie je montuje w aucie.. przynajmniej tak mi sie wydaje 
|
Ja się czuję pewniej, jak mam. Co prawda mąż będzie się tym zapewne zajmował w ostatniej chwili, ale wolałabym nie zrobić czegoś źle...
Cytat:
Napisane przez e_rosa
anka_bzzz stresy mijają?? bo się zaczełaś znowu udzielać a mowiłas że nie dasz rady czytać forum  spoko ja też tak miałam przez jakiś czas, jak się wystraszyłam tym łożyskiem to jak potem wchodziłam na forum to mi się wydawało że zaraz urodzę, ale już mi mineło, teraz się tak nudzę że chociaż tu mogę jakoś dotrwać aż tż wróci z pracy.
Właśnie funduje sobie gorącą czekolodę, mały się chyba cieszy bo tak się wygina że aż co chwile mój brzuch klawiature przesuwa 
|
Jakoś mi się wydawało, że nerwowo w okresie Świąt tu było. Ja całe święta miałam nawet tel. wyłączony, w pon smsy i telefony co tam, jak tam. I jeszcze Muron jest już po... Teraz się posypie. Nie wyobrażam sobie tego wszystkiego jakoś.
A mąz w pracy to mi się nic nie chce i siedzę przed tym pudłem...
Edit: Za chwilkę będzie kumpela to nam zaserwuję bananowy budzik. Lecę wziąć szybki prysznic, mi pomaga na napięty brzuch.
Edytowane przez anka_bzzz
Czas edycji: 2010-12-29 o 13:07
|
|
|