Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-29, 15:02   #4062
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Opisalam i mi wszystko wcielo k.....
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Mam identycznie-i cieszy mnie to niezmiernie.
ja tez tak chce! Gabryska sie przebudza kilkanascie razy w nocy i trzeba jej podac smoczek, nic innego nie dziala

chyba musze przeczytac znowu odpowiedni fragment ksiazki, bo nigdy do niego nie dotarlam tak naprawde-a moze jakies streszczenie dla mnie???

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Musisz np. dopytac mrowki ale kastruje sie nie po to by nie sikał po katach ale aby nie znaczył terenu w domu swoimi cuchnącymi hormonami!

A żeby kot nie sikał po katach to trzeba od poczatku nauczyc i pilnowac.. aby miał czysta kuwete.. bo mój jk ma zasikana to juz tam nie zorbi.. czyścicoh ***..any
kastrowanie zapobiega znaczeniu (nie w 100% sie sprawdza, ale w wiekszosci zdecydowanej tak) potem trzeba na diete kota uwazac, bo czesto wykastrowany kot robi sie bardziej leniwy, ale je tyle samo albo i wiecej i tyje

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja nauczyłam tą metodą.Od 3,5 miesiąca zasypia mi od razu jak ją położe do łóżeczka-przytula się do misia,ja wychodzę i widzimy się rano.
tez tak chce

p.s. oglaszam, ze Gabryska nabila sobie dzis pierwszezgo, rasowego guza na czole, bo....spadla z lozka! A tak nam dobrze szlo i myslalam, ze sie uchronimy. Ale zeby nie bylo-to nie ze mna byla w pokoju kiedy spadla:/

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2010-12-29 o 15:15
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora