2010-12-29, 23:37
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy warto do niego jechać?
Cytat:
Napisane przez Lena_ruda
jak można po 2 latach powiedzieć,że się kogoś nie zna 'aż na tyle' ? myślę,że nie posunął by się do tego kroku.. i nie zawracałby sobie głowy takimi 'zabawami' ..
na Twoim miejscu dałabym mu szansę i spróbowała.. oczywiście jeżeli zrobisz to po części też dla siebie..
często otoczenie ma wpływ na życie w związku i myślę,że na samym początku jest najbardziej 'intensywnie' wywierana przez nich ta presja..
będąc razem z dala od wszystkich możecie zacząć poznawać siebie od nowa..
3mam za Ciebie kciuki 
|
moje watpliwości napewno też biorą sie przez znajomych którzy radzą mi zostać tutaj zebym nie musiała znowu przez niego cierpieć, choć masz napewno wiele racji mówiąc ze nie zawracal by sobie glowy zeby mnie tam sciagac (zwlaszcza ze niewiadomo jak bedzie z pracą dla mnie) by sie mną zabawić przeraża mnie tylko ta przeszłość ktora do kolorowych czesto nie należala, a mówiąc nie znam go chodziło mi o to że bardzo malo ze sobą rozmawialiśmy na powazne tematy przez co mało go poznawalam, nie wiem w jaki sposob on mysli i co tak naprawde jest dla niego wazne, on ma takie a nie inne podejscie do zycia, zyje chwilą i boje sie ze nigdy z tego nie wyrośnie a ja chciałabym żeby to już był poważny związek i boję sie kolejnych rozczarowań
|
|
|