Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki po raz siódmy (część 7)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-30, 00:43   #1663
Mjucaczek
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Hmm, piszą, że ogrzewanie miejskie, więc chyba dobrze... Może zadzwonię
niekoniecznie pułapka, jak tylko uda nam się pozbyć trolla z 3ego pokoju to też w takiej cenie będziemy mieć
teraz jest najlepszy czas na pokoje. + jeszcze w lutym, zaraz po sesji!

nienawidzę tego, że za wiele chcę zrobić przez zbyt krótki czas. zdążyłam uprać, a potem uprasować 4 firanki i zasłony, potem generalne sprzątanie, pakowanie, pranie, gotowanie, pieczenie x2, kolejne pakowanie, sprzątanie, układanie, i inne anie. a jeszcze do kina zdążyłam pójść!
Małaszyński ma brzydki, nieumięśniony,tłusty brzuch! A Roguc - poza tym, że wygląda jak kibol - tak cudnie płacze... filmu i tak nie polecam, mam awersję do polskich filmów. a już szczególnie, jak jest scena seksu, pokazują cycki jakiejś baby, macanie i takie tam. Na miejscu żony Małaszyńskiego nie pozwoliłabym mu na całowanie cycków innej kobiety!

chyba się przepracowałam, bo nogi mnie bolą... czyli nie zasnę. nie ma to jak przed 8h podróży spać 3 godziny. Z takim trybem zycia to mój zegar biologiczny przestanie tykać dużo za wcześnie

I chciałam powiedzieć, że ola_gie wygląda bardzo sympatycznie! (sympatycznie to okropne słowo) taka miła, uśmiechnięta, taka co to da się lubić tyle wywnioskowałam po niecałej minucie, mam nadzieję, że nie jest krwiożerczą jędzą

dobranoc!
czy ktokolwiek chce bio-active odebrać przed 2011? Jeśli tak, to proszę o sms i najlepiej o przypomnienie co było w zamówieniu, bo z komórki ciężko nie dam rady sprawdzić.
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora