Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie się podziały wizażanki??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-31, 23:37   #583
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo
Dot.: Gdzie się podziały wizażanki??

Jakaś się taka czerwona zrobiłam

Po prostu przykro się robi, w momencie kiedy znajdziesz swoje miejsce (nawet jeśli jest to tylko miejsce w sieci) a tam coś zaczyna się psuć.

To normalne, że wizaż zaczyna się rozwijać. W końcu to nasze małe dziecko Teraz jest to duże forum dla każdego - i jedyne jakie znam, które jest naprawdę poukładane. Wiadomo, że są osoby którym bardziej odpowiada kameralna atmosfera "byłego" wizażu i są takie które wolą go jako wieeeelkie forum

Nie ma sytuacji bez wyjścia. Skoro (jak już wcześniej pisałam) to my (czyli chcąc nie chcąc wszystkie wizażanki ) tworzymy wizaż, to i my możemy zakładać tu wątki na wyższym poziomie niż ten który krytykujecie, na tematy które was interesują.

Jeśli problem to zaniżona średnia wieku, to wnioskujmy do Szefowej o stworzenie (kolejnego już ) podforum Skoro jest 30+, to mogą być i Nastolatki (czy jakoś tak...) Wizażanek, które będą chciały moderować to forum jest na pewno wiele (mimo że to na pewno wiele pracy - wiele wątków do przenoszenia, łączenia, bałagan...),a jak się nikt nie znajdzie (wątpliwe...) to ja nawet mogę moderować to forum dla świętego spokoju wizażowego.

Problem to tasiemce, nabijanie postów ? Jesli ktoś ma ochotę ponabijać niech nabija. Czy naprawdę sprawia wam jakąś różnicę to ile dana użytkowniczka ma postów na koncie ? Liczy się staż, ilość wiadomości, czy może jakość wypowiedzi i to co może nam przekazać ?

Myślę, że cała ta dyskusja na niewiele się zda jeśli nie spróbujemy (wszystkie razem ) znaleźć jakiegoś rozwiązania. Wizażu do tyłu nie cofniemy, nie można wyprosić stąd kilkuset tysięcy użytkowników "bo mi się wtedy bardziej podobało". Skoro wy miałyście prawo zawrzeć tu wirtualne znajomości, uzyskać pomoc, podyskutować na interesujące was tematy to tak samo mają do tego prawo wizażanki ze stażem średnim i niskim.

Nir róbmy z wizażu zamkniętego kółka wzajemnej adoracji. Piszmy, dyskutujmy, pytajmy, pomagajmy - to wciąż nasze miejsce. Cokolwiek by się tu nie stało - mi by było trudno opuścić wizaż

Napisała to zakochana w wizażu, bywalczyni ze "średnio-niskim stażem" i małą ilością postów ....

Tak BTW to kiedy pisałam tego posta to przyszło mi na myśl dwa powiedzenia, które chciałam gdzieś przytoczyć, ale nie miałam jak ich wkomponować więc dam je na koniec:

* Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i...
* Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził