Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprawa z kotem ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-30, 03:17   #58
Arrianna
Zakorzenienie

Dot.: sprawa z kotem ;)

Kurcze ta siostra jakaś chora O_o. Ciężka sytuacja ale masz najzupełniejszą rację. Tym bardziej że wszystkie racjonalne argumenty są po twojej stronie a twoja siostra ma tylko "bo źle karmicie kota wg niej". Hm posłałabym jej kilka tekstów o żywieniu kota plus zeskanowany skład whiskasa na twoim miejscu i dyskusję ucięła. Co do mamy to trochę gorzej bo faktycznie się nieciekawie zrobiło. Szkoda, że nie powiedziała Tżtowi co też ta siostra na ciebie nakablowała O_o

A z mlekiem to faktycznie różnie jest bo niektóre koty tolerują laktozę(ewoluowały razem z ludźmi do picia mleka ) - grunt tylko żeby sprawdzić jak reagują na mleko(jak ten twój ma biegunkę no to mamy odpowiedź) i jeśli je trawią to wprowadzić do diety i nie odstawiać bo mleko jest silnym alergenem i jak się go raz wprowadzi a potem podaje z przerwami to może uczulić kota. Mój kot właśnie bardzo dobrze tolerował mleko i niestety bestia nie chciała potem pić wody :P nie dało się mleka wyprowadzić jej z diety a trochę latania z tym jest. Teraz nie mam kota ale urabiam rodziców bo sama mam za małe mieszkanie(studencko). Jak się całe życie spędziło z kotami to nagle się tak pusto robi jak odchodzą.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując