2010-12-30, 07:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010
Cytat:
Napisane przez modro
Wysyłałyście może kiedyś coś dużeeego kurierem??
Jak to się robi??
Sprzedałam wózek, nie wiem, jakiego kuriera mam zamówić, jak to zapakować, nie mam takiego dużego kartonu, siedzę w totalnym rozpiździelu   :mu r:   wszystko porozwalane na podłodze...chyba pójdę spać 
|
ostatnio wysylalam znajomemu kurierem kojec taki dosc spory. owinal go taka specjalna czarna folia do pakowania (jest np w selgrosie)
Cytat:
Napisane przez jaszczka
Dzidzia - dzięki
ps. czy weekend by wam pasował? pszczółka sie zdecydowała? a bajka? :P
Anoxa, Chomiczek, Honolinka - gratuluje ząbków
tak z newsów u nas to dalej męczymy się ze skokiem, młody trochę nie w sosie ostatnimi czasy.... marudzi, budzi sie w nocy z płaczem (zasypia mi na rękach jak go przytulę) no i budzi się na karmienie - czasem raz a czasem nawet 3 razy w ciągu nocy  a ja już tak odwykłam od wstawania nocnego że chodzę ostatnio jak zombiak  zębów jeszcze nie widać, ale wreszcie zaczął się przewracać z brzucha na plecki, z plecków na brzuszek już prawie też 
|
biedna z tym skokiem jestes. my wlasnie konczymy i caly przeszedl w miare gladko (kilka pobudek w nocy)
misiek strasznie senny w dzien ostatnio. wczoraj to chyba pobil rekordy spania. to moze byc od zebow?
|
|
|