Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-30, 07:36   #571
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
Wysyłałyście może kiedyś coś dużeeego kurierem??
Jak to się robi??
Sprzedałam wózek, nie wiem, jakiego kuriera mam zamówić, jak to zapakować, nie mam takiego dużego kartonu, siedzę w totalnym rozpiździelu:mu r:wszystko porozwalane na podłodze...chyba pójdę spać
ostatnio wysylalam znajomemu kurierem kojec taki dosc spory. owinal go taka specjalna czarna folia do pakowania (jest np w selgrosie)

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Dzidzia - dzięki
ps. czy weekend by wam pasował? pszczółka sie zdecydowała? a bajka? :P

Anoxa, Chomiczek, Honolinka - gratuluje ząbków

tak z newsów u nas to dalej męczymy się ze skokiem, młody trochę nie w sosie ostatnimi czasy.... marudzi, budzi sie w nocy z płaczem (zasypia mi na rękach jak go przytulę) no i budzi się na karmienie - czasem raz a czasem nawet 3 razy w ciągu nocy a ja już tak odwykłam od wstawania nocnego że chodzę ostatnio jak zombiak zębów jeszcze nie widać, ale wreszcie zaczął się przewracać z brzucha na plecki, z plecków na brzuszek już prawie też
biedna z tym skokiem jestes. my wlasnie konczymy i caly przeszedl w miare gladko (kilka pobudek w nocy)
misiek strasznie senny w dzien ostatnio. wczoraj to chyba pobil rekordy spania. to moze byc od zebow?
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora