Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-12-30, 11:24   #4634
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

superowe te biustonosze bardzo mi się podobają ale chyba z kupnem poczekam bo nie wiem, może mi cyce z laski urosną bo póki co wchodze w dotychczasowe 75B tylko w jeden biustonosz się nie dopinam....
mi też jakoś specjalnie piersi nie urosły chociaż wszyscy mówią że tak no coś tam widać ale normalnie ten sam stanik noszę 75b a właśnie też jeden tylko na mnie za ciasny ale to się dopiąć nie mogę po prostu tak się rozrosłam

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
mój czkawki nie ma,ale za to w brzuchu mam powstanie
Dziewczyny od stycznia nie ma ksiązeczek RUM
Może być zamieszanie w przychodniach
nawet nie wiem co to ja zawsze chodzę z legitymacją lub ostatnim rmua

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
to ja i mój brzuchol w 29tyg2dni i moja córeczka
Załącznik 3633151

Załącznik 3633172
brzusio śliczny ale córeczka... słodka

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
ja dzisiaj na zakupach czułam jak mi coś wciska w pęcherz
nie wiem czy to główką tak napierał czy coś ale ledwo chodziłam
możliwe mój sobie bardzo mój pęcherz upodobał co chwilę chce mi się siusiu bo tak kopie i czasem mam wrażenie jakby sobie usiadł na nim

niutka1 ty pamiętam kiedyś pisałaś że twoja córcia też jeszcze czkawki nie miała dalej tak jest? bo ja głupia już zaczynam sobie wkręcać oczywiście bo nie czuję u małego czkawki

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość

A mi właśnie rano dzwonił facet z allegro - bo wczoraj zamawiałam te wszystkie pierdołki i okazało się że nie mają rożków usztywnianych w kolorze niebieskim i czy czekamy aż dostaną czy chciałabym inny kolor. to zmieniłam na kremowy i oczywiście grzecznie przeprosił i mam dostać prezencik za "ich wpadkę" jak to określił. Miło
widzisz - porządny sprzedawca inny to by wysłał co mu się podoba i nawet by nie pytał

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
spokojnie, ja też nic nie mam poza ciuszkami i wózkiem, który przyszedł dwa dni temu jeszcze przewijak taki chcemy na kółkach z dwiema półkami pod spodem, żeby go można było z pokoju do łazienki przepchnąć, no i pierdóły, pieluchy, kosmetyki, dla mnie koszula do szpitala, wkłady, listę muszę sobie zrobić
ten przewijak mamy i fajnie wygląda (nie wiem jak się sprawdzi w użyciu ) ale wszystkie kosmetyki tam poukładam i fajnie bo można jeździć tym właśnie z łazienki do pokoju bardzo stabilne to się wydaje

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
hej kochane ja tylko na sekundę bo właśnie lecę na badanie "kontroli jakości" mojej szyjki, trzymajcie kciuki żeby nie skończyło się na szpitalu
trzymamy trzymamy

dziewczyny które mają kartę rabatową dla mamy i maleństwa w aptece doz to przyszedł mi dziś katalog rzeczy z rabatem chyba się skuszę bo duża oszczędność na niektóre rzeczy nawet 25% rabatu jak się dużo rzeczy bierze to naprawdę warto

Castia super że już prawie koniec remontu
co do imprezki u nas będzie tylko jedna para naszych przyjaciół i się ugadałyśmy że ja robię krokiety z pieczarkami i serem do tego barszczyk a ona jakieś udka lub skrzydełka. do tego ja sałatkę jarzynową (skorzystam bo mama moja tez robi na swoją imprezkę ) a ona też jakąś sałatkę. no i tyle

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2010-12-30 o 11:26
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora