Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-01, 02:59   #833
robótka
Zadomowienie

Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulnych Wizażanek :)

Cytat:
Napisane przez kulbit
Robótko to ja tez wpraszam sie w goscine do Torunia
I tak podpisuje się pod kazdym twoim słowem
Wczoraj kupiłam sobie kostium kąpielowy, czerwony (a co!) zwracajacy mocno uwage I dobrze mi w nim Dobrze się czuje Usmiechałam sie do siebie w lustrze gdy go załozyłam I to jest to Bo łatwiej jest jak sie siebie lubi
Wciaz tez ucze sie pokory.. I wciaz ktos tam z gory pokazuje mi jak powinanm na siebie patrzec z czego się cieszyc. Wczoraj jak wracałam ze sklepu z tym kostiumem zobaczyłam na przystanku dziewczynke moze 12 lat, z niedorozwojem fizycznym (nie chce opisywac szczegółów) i co? I pomyslałam sobie znow - mam te nogi grube i co z tego? Ale mam obie! Chodzę! Mam ręce! Robie! Mam głowe! Wiec powinnam myslec!!
I usiawomilam sobie po raz kolejny jak wiele mam.. I jak wiele mozna by było stracic.

Spojrzcie na siebnie pozytywnym wzrokiem kochane kobietki to pomaga
Nie ma sprawy, zapraszam.Mam wielkie mieszkanie, a jest nas 2,tzn mój ślubny i ja. Dzieci już na swoim.Mojego męża tylko interesuje tv i gazeta.Nigdzie nie chce się ruszyć - leniwy dziad się zrobił po chorobie- a może teraz odreagowuje.Wiem, przy takiej chorobie siada psychika, jednak już ma się z czego cieszyć.Jestem zależna tylko czasowo od mojego hobby, a to zawsze można odłożyć.Dlatego zapraszam, służę za przewodnika i gościną.
Napisz, kiedy masz ochotę przyjechać.Rozrywek na pewno nie zabraknie.
robótka jest offline Zgłoś do moderatora