Wątek
:
Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-12-30, 11:36
#
4098
P0P70
Zakorzenienie
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Witajcie
Ja dzisiaj wstałam o 7 i poleżałam sobie w wannie. Ale dalej mi się chciało spać więc pospałam do 12-tej
Cytat:
Napisane przez
megi-megi
tak, tak głupi
klask i:
Teraz wymyślił, że w maju z dziećmi na 2 tygodnie na jacht do Chorwacji popłyniemy - ja sobie nie wyobrażam z Igorem takiej podróży - on nie jest fanem jazdy samochodem i przy jego temperamencie upilować go na łódce, gdzie będzie mu się pewnie nudziło. No way. Ja odpadam. Ciekawe czy reszta bezdzietnej załogi byłaby uradowana z faktu dostosowania się do dziecka.
To że laska z Ciebie to już wiesz od dawna. Fajna zdjęcia.
A z małym dzieckiem nie wsiadłabym na łódkę. Trudno takiego na stałym lądzie upilnować a co dopiero na łódce. To chyba za wcześnie takie dziecko jeszcze nie rozumie co jest niebezpieczne i jest wszystkiego ciekawe.
AniaP - ja to nie mogłabym z takim wyprzedzeniem planować wakacji. U nas to nigdy nic nie wiadomo. I ciężko nam się zgrać z urlopami. Ale w przyszłe wakacje chcemy już gdzieś pojechać (najlepiej Europa) Włochy albo Grecja może Chorwacja.
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do P0P70
Znajdź więcej postów P0P70