2011-01-01, 14:02
|
|
Zakorzenienie
|
Fiołkowa sypialnia....;)
Witam Was moje drogie Wizażanki w tym nowym roku..
Od dłuższego czasu urządzam swoją sypialnię w nowym domu. Zaplanowałam,że bedzie ona w odcieniu fioletu. Wybrałam Lato Fiołkowe nr 31 Nobilesa. I jest jak dlamnie super. Natomiast główną scianę za łóżkiem pomalowałam fioletem. Tylko właśnie coś mi nie pasuje...:/ Może wybrać ciemniejszy odcień. A może poprostu inny jakiś kolor. Zastanawiałam sie nad bananowym, ale wydaje mi sie ze sciemny bedzie lepszy. I tu moja prośba.... Moze doradziłybyście mi coś w tej sytuacji, bo nie mogę sie zdecydować.
Rozważałam też kwestię namalowania pośrodku ściany nad łóżkiem jakiegoś pasa koloru a resztę sciany na ten fiołkowy. Wiem napewno, że na niej będę miała jakiś motyw roślinny ( szablon, naklejka). Tylko właśnie chcę aby to wszystko do siebie pasowało...
Nie mam narazie dodatków ani nic także nie chce zbytnio takiego pustkowia pokazywać... wklejam parę zdjeć tych scian i koloru mebli oraz podłogi. Chodzi mi narazie tylko o tą ścianę, bo chcę ją szybko przemalować ( i to jest pewne). W rzeczywistości ta ściana za łóżkiem jest tak jakby bardziej w granat wpada i to mnie i meża przeraża troszę a ta ściana musi być szczególna..
A tak przy okazji to taką firankę jak na ostatnim zdj sobie zamówiłąm
Edytowane przez madziulaczek1991
Czas edycji: 2011-01-01 o 14:03
|
|
|