Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-01, 14:12   #452
Adzi07
Zakorzenienie

Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V

Witam wszystkie blodyneczki w pierwszym dniu. Ja juz ostro pracuje od 12 i dzis musze zostac w pracy do 24. A wczoraj spedzilam wieczor bardzo milo ale tylko z tz a ze niewidzielismy sie az 9 dni( cala wiecznosc) to dobrze nam to zrobilo. Drinkowalismy opowiadlismy ogladalismy tv a o polnocy ogladalismy pokaz fajerwerkow. Bylo bardzo milusio. No ale teraz na codziennosc.

Agatko
Moim zdaniem masz mix na wlosach. Najbardziej widac chlodny odcien na koncach wlosow. Gora zdecydowanie ciepla tak to widze po zdjeciach. Ale moge sie mylic bo expertem nie jestem.

Snow
Ty kochana tradycyjnie chcesz miec mnie na sumieniu. Chyba musze poprosic moderatorow o zakaz dla Ciebie na wstawianie tych pieknych fotek z Twoimi wlosami.
Ale tak na serio to mialam dzis jakies dziwne zalamanie. Wstalam i jak sie zobaczylam w lustrze to mysle sobie " nie za jasne te wlosy" wiem wiem zaraz dostane Op. Ale jak sie zrobilam. Umylam i ulozylam wloski, zrobilam m- ap to wszystko mi przeszlo. A jak zobaczylam Twoje wloski to stwierdzilam ze na moim odroscie ktory sie odcina i pewnie jeszcze troszke sciemnieje o 0,5 tonu zrobie pare pasemek i bedzie super. Takze trwam dalej aby wytrwac do wiosny z tym oto kolorem blondu. Ale sie rospisalam sorrki.
Acha a co do biznesu to ogladajac ost tv natknelam sie ost. na ranking najlepszych dzialalnosci i bylo wlasnie wymienione ze teraz jest bum na sklepy internetowe i bedzie jeszcze wiekszy popyt na to. Coraz wiecej polakow zamawia przez internet a to dopiero poczatek. Ja widze sama po sobie ze zamawiam bardzo duzo z bratem i rodzicami. Takze Pomysl nad tym bo watro.

Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej
Abs 9/30
Adzi07 jest offline Zgłoś do moderatora