Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie :(
Wątek: Rozstanie :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-01, 18:13   #1
Gojakk
Raczkowanie

Thumbs down

Rozstanie :(

Hej dziewczyny.
Musze sie komus wygadac moze mi ulży
A więc wczoraj w pięknę sylwestrowę noc zakończyłam swój 5letni zwiazek. Pisałam wczesniej o naszych problemach ale to na innym koncie .Nie chce zeby ktos skojarzył fakty i napisal ,,a nie mówiłam". Mieliśmy sporadyczne problemy z alkoholem tzn mój TZ miał.Rożnie bywało ale wczoraj przeszedł samego siebie. Byliśmy na sylwestrze na domówce u mojej siostry. Ok godziny 1 kiedy TZ już był sporo wypity zaczął do mnie skakać , właściwie to nie wiem o co.Mówił coś ze dostał maila z moim zdjęciem jak się niby całuje z jakimś chłopakiem na dyskotece.Co jest niemożliwe,bo nigdy go nie zdradziłam;/ Ale to jeszcze nic. Strasznie mnie to zdenerwowało wyszłam wiec do WC on poszedł za mną.Zamknął nas w ubikacji i nie chciał mnie wypuścić.Mówił, że się całuje z gośćmi na imprezach, zaczął mi grozić,ze nie wyjde z domu bo się go będę bala,ze nie będę już miała takiej pięknej buźki.Powiedział ze mam wyjść z ubikacji uśmiechnięta i zadowolona i ze mam wszystkim oznajmic ,ze jade do niego.Powiedziałam ze nie bo jest pijany.Zaczął mnie dusic Ale chyba sie przestraszyl i mnie puscil,ale w ubikacji dalej mnie trzymal.Wiec powiedzialam ,ze pojade do niego.Wyszlam i szybko pobieglam do siostry.On stal i sie zlosliwie usmiechal z jakimś szałem w oczach To bylo straszne. Do tej pory nie wierze ze sie cos takiego stalo.Nigdy nie byl agresywny wobec mnie ani zazdrosny a tu cos takiego ;/ ja nie potrafie sobie z tym poradzic ciagle rycze i chyba musze wybrać się do psychologa bo nie chce się złamać.On pisze ze przeprasza i żałuje.Pojechał sam wczoraj do domu pod wpływem %%, zabrali mu prawo jazdy .Pisał ze nie ma już po co żyć ze tylko mnie krzywdzi i swoja rodzinę i ze skończy ze sobą bo nie widzi innego wyjścia. Ja się czuje strasznie nie chce myśleć o studiach ani wychodzić z domu. Nie radze sobie z tym
Gojakk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując