Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - być piękną w ciąży i po niej -dla siebie i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 08:20   #6
Patrilla
Zakorzenienie

Dot.: być piękną w ciąży i po niej -dla siebie i nie tylko

a nie takie podejście jawnie denerwuje decydując sie na ciąże należy się liczyć że mogą być rozstępy itp, przyrost wagi większy niż by sie chciało, bo a to organizm trzyma wodę a to ciąża zagrożona i nie dajemy rady spalić kalorii ...
Ja dbam także o ładne stroje, bo to bardzo poprawia mi nastrój i nie czuję się jak w worze pokutnym wiele osób mówi mi, że wyglądam świetnie i mam wielkiiiii brzuch
vanes nie rozumiem stwierdzenia "ładniejsza , atrakcyjniejsza" niż przed ciążą - czy jak?? dlaczego teraz akurat chcesz się zmieniać jak Twój organizm się sam fizjologicznie będzie zmieniał i nie masz na to wpływu za bardzo ...
make_up_istka - dokładnie - Jeśli ktoś dba o siebie przed ciążą to i w ciąży tak będzie ale nasz organizm lubi płatać psikusy i na pewne sprawy poprostu wpływu nie mamy nie ważne jak bardzo sie staramy ...
Coś czuję, że TA osoba nie ma dzieci lub jest co najmniej próżnym mężczyzną a to nie jest autorytet dla kobiet w ciąży, ani po porodzie ...
a teraz napiszę coś czego nie lubię pisać - dbaj o siebie teraz i życzę Ci grzecznego maluszka, bo jak Ci sie trafi mały diabeł i brak wsparcia bliskich to umycie głowy będzie na początku dla Ciebie luksusem