2011-01-03, 08:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fantazjowanie w związku
Cytat:
Napisane przez realistic
Witam  Mam do was pytanie, czy przeprowadzacie ze swoimi partnerami rozmowy na temat tego, kto wam się podoba, fantazjowania o innych itp? Ostatnio przeszłam ze swoim tż szczerą rozmowę na ten temat, jakie osoby nam się podobają, czy fantazjujemy o kimś itp.. Wiadomo każdy ma jakieś sprośne myśli. Ale pojawił się u mnie problem, gdy ja mu mówie o takich rzeczach jest ok, ale gdy on mi np pokaże jaka kobieta mu się podoba przez następne kilka dni dręczą mnie myśli, w czym ona jest ładniejsza i w ogóle straszne rozkminy mnie łapią... Dogryzam nawet przez to swojemu chłopakowi i wybucha przez to kłótnia, bo potrafię być u niego, położyć się i nie rozmawiać z nim przez najbliższe 3 godziny. Nie wiem jak to zmienić, tą zazdrość i zaakceptować to. Doradzicie mi może? 
|
Nie należy przekraczać świętej sfery intymności ani swojej ani partnera, nawet w związku "do grobowej deski"
Przekroczyłaś z czczej ciekawości, to teraz masz za swoje.
Rób tak dalej a Twój TZ będzie Twoim byłym TZtem.
Nie mam pojęcia skąd się wziął ten durny mit, ze w związku od razu trzeba wywlec sobie flaki nawzajem i zrobić wiwisekcję duchową a potem jeszcze najlepiej iść i zrobić przy sobie siuku, kupe i masturbację bo w związku to musi być wszytko razem. A potem tylko z tego płacz i nieszczęście bo się dostało o co prosiło.
szczerość to naprawdę coś innego, niż skakanie kaloszami po intymności partnera.
Kurde- trochę szacunku i zwykłej ogłady i nie będzie do takich szopek dochodzić.
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------
Cytat:
Napisane przez sine.ira
Rada dla Ciebie - nie pytaj skoro nie umiesz udźwignąć odpowiedzi.
Rada dla niego - nie mów szczerze, pocałuj ukochaną w czoło i powiedz, że o nikim innym, poza nią, nie fantazjujesz.
I wszyscy będą zadowoleni.
|
O, Sine dobrze gada.
|
|
|