Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 12:52   #4111
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Witajcie Kobiety Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Nie odzywam sie juz praktycznie na tym wątku a szkoda, bo tu zawsze fajnie, tylko piszecie tyle, ze ja do tyłu i nawet jak cos poczytam to juz na pisanie czasu nie starcza

Narzekacie na jakość vivienek. Fatalnie z tymi felernymi egzemplarzami. bardzo duzo tego. Moja viv lekko asymetryczna mi się wydaje, ale to może się czepiam. jeszcze z nia nigdzie nie wyszłam i chyba poczeka na wiosenna garderobę. Teraz to tylko z Krychą chodzę

Nadal cierpie na brak czarnej torby i upatrzyłam jedna duza na keirze. Weszłasm na stronke a tam ciągle o tych hurtowych cenach do końca roku. Nowy rok, info nie zniknęło, myslicie, ze policza jeszcze hurtowo. nie wiem czy ja zamawiac czy nie

No i po porządkach w szafie stwierdziłam, ze sprzedam jednak Elvie. Nie jestem widocznie stworzona do posiadania większej ilości torebek

Wpadnę tu jesze dziś to ponadrabiam Was. O, może teraz przerwę na kawe zrobię
Witaj i wszystkiego dobrego Tobie w nowym roku
Ja tez czasem nie nadążam z czytaniem A co do vivi to faktycznie teraz strasznie ich duzo jest wadliwych

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Długo gości mieliśmy w sobotę od Sylwestra i tak na prawdę jeszcze do końca nie odpoczęliśmy... a w środę na kilka dni jedziemy poza miasto, więc trzeba wziąć się garść
Aha oj to koniecznie musisz się ogarnąc

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
ktoś to pamięta

hej dor1kaaa tak bardzo udany
nie traciłam, ale dopiero jutro odbieram haddi i chyba uschnę z tęsknoty do jutra

był!! Uwielbiałam tego psa! A smoczyca to smok chyba był magellan(?)

piękny kolor tej ostatniej ale w fasonie coś bym zmieniła nie podoba mi się do końca
Oj chyba nie bedzie tak zle i nie usychaj nam bo co nam po wyschnietej kuni

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora