Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam usta :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 11:58   #2510
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Całkiem możliwe bo to fajny kosmetyk jest

Też tak czuję Też masz ten balsam?
Tylko ma strasznie wodnistą konsystencję...

Wiecie co... Ta maska, Joanna Jedwab - jeste komarna pod względem wydajności Uwaga - użyłam dwa razy i zostało mi połowę opakowania tylko, czyli na jeszcze kolejne dwa
Dziś pójdę kupić kolejne opakowanie

Szampon też świetny, fajnie się pieni, wygładza, nie plącze włosów

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
Mi też się koszmarnie przetłuszczają włosy ostatnio.. od kilku tygodni.. masakra jakaś. 2 dni i mycie... najgorsze jest to, że przy skórze tłuste jak cholera, a końce suche jak pieprz i nie wiem czego to wina. fakt - noszę czasem czapkę, kaptur... ale jak nie noszę to nic się nie zmienia

To na pewno wina pogody+ogrzewanie, robi swoje... Też tak mam, choć w zeszłym roku chyba bardzije dotknął mnie ten problem, włosy po 1,5 dnia były tłuste, teraz wytrzymują dwa normalnie, ale już o trzech dniach mogę sobie pomarzyć
A kiedyś myłam co 4 dni..

Może kup sobie coś mocno nawilżającego? Może Wax?

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Zamówiłam sobie perfumki na allegro, Perceive z Avonu, strasznie je lubię.

Ciekawe, kiedy moja torba przyjdzie
Dostałam maila 30grudnia, że towar został wysłany, może dziś przyjdzie, albo jutro..Oby szybko

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2011-01-03 o 11:55
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora