Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 12:00   #2103
cellaris
Rozeznanie

Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26 Pokaż wiadomość
witajcie laseczki!
czy moge do was dołączyc????
Witamy,witamy napisz coś o sobie i swoim szkrabie no i udzielajsię tu u nas

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
wczoraj zachwalałam lek na poprawienie laktacji, niejaki METOCLOPRAMIDUM. w czwartek zażyłam po 1 tabletce dziennie, w piątek 2 a wczoraj 3.. Tak te leki ze mną pojechały....
No niezłe "atrakcje" miałaś, chyba już Filuś za długo twojego mleka pił nie będzie,ale nie martw się mm też jest ok

[QUOTE=Klarissa;24126985
Kurcze, a nie wydaje się wam, że to straszne graty? W sensie duże gabarytowo i zajmują sporo miejsca. Takie krzesełko jak to pierwsze (tzn. podobne) ma moja bratanica - po każdym jedzeniu mycie tego cholerstwa zajmuje sporo czasu. Ja chcę kupić najzwyklejsze krzesełko z Ikei - jak mała ubrudzi to wstawię do wanny i opłukam prysznicem ...[/QUOTE]

Hmmm...no i właśnie dałaś mi do myślenia, bo ja już bym to rozkładane kupiła,ale masz rację, jak mała zacznie jedzeniem wszystko "znaczyc" to z takimi bajeranckimi krzesełkami może być problem, no a Marcie chyba jeszcze wszystko jedno w czym siedzi

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh laski łączę się w bólu z przebojami z TZ-em... mnie czeka rozwód... to tak na dobry początek nowego roku
a miało być tak pięknie , no ale ważne żeby tobie i maleństwu było dobrze

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Zalecenie naszej lekarki, najpierw jabłka- obserwacja, potem marchewka- obserwacja itd.
A jak będziesz dawała jabłka to razem z mlekiem? Czy między posiłkami mlecznymi?

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

A ja Nowy Rok zaczęłam od kłótni z mężem i nadal jestem wściekła. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Wkurza mnie jego podejście do finansów, w ogóle nie myśli o tym jak ta kasa ma starczyć do kolejnej wypłaty tylko hulaj dusza piekła nie ma....
Oj nie pomogę,ale łączę się w bólu, u nas podobnie, czasem mam wrażenie,że tż nie ma poczucia ile kosztuje życie,a jak mówię,że teraz ja będę zarabiała połowę z tego co dotychczas, bo muszę zrezygnować z korepetycji by mieć czas dla małej to słyszę...no to będziemy oszczędzać...hmmm tylko za bardzo nie mamy na czym

Cytat:
Napisane przez hagar1 Pokaż wiadomość
2. do wszystkich mam - niby dzieci w ok 3 miesiąca mają już ustalony rytm dnia, o tych samych godzinach jedzą o tych samych śpią. jak to jest u was??? u nas co dzień jest inaczej. jedyny stały punkt programu to spacer i kąpiel ale tylko dlatego bo to ode mnie zależy kiedy do się odbędzie
U nas jedyny ustalony rytm to ostatnie karmienie o 20:00 sen do 7:30 i znów jedzonko,a reszta to żywioł

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a co do jedzenia jak dawałam marchewkę to też herbatkę jabłkową, bo marchew jest zapierająca, no i na zmianę z jabłkiem bo on z kolei rozluźnia.
już tu kiedyś pisałam że marchew i banana zapierają, więc jak to dajemy to trzeba podać zamiennik rozluźniający np brokuły czy jabłka ew. gruszki jak jest starsze. mam nadzieję że kupka się pojawi...

my byliśmy na rehabilitacji i wszytsko nadrobione pięknie się obraca z pleców na brzuch teraz mamy tylko go dużo kłaść na boczki żeby przygotowywać obręcz biodrową do pełzania ale mamy na to jeszcze dużo czasu więc nie spieszymy się no i ciągle pilnujemy że rączki mają być z przodu a paluszki nie zaciśnięte

jak mi ktoś powie że na .... jeździmy na rehabilitacje to ubije nie całe 2 mce zajęć a jaka poprawa

no ale jutro jeszcze neurologopeda
Gratulacje dla Pata,że tak pięknie ćwiczył i rehabilitacja pomogła
I jeszcze pytanko, już chyba kiedyś je zadałam...podawałaś jabłka i potem od razu mleko? Nie było żadnych rewolucji żołądkowych?

Cytat:
Napisane przez hagar1 Pokaż wiadomość
moja kluska znów nie chce spać w dzień. jak zasypiają wasze dzieci w dzień i na noc? same?? macie jakieś sposoby?
Marta zawsze zasypia sama,ale pomaga jej śpiąca owieczka

Mam pytanie czy któraś z was podawała już może herbatkę w kubku niekapku zamiast w butelce? Kusi mnie by wypróbować

waniliaania sto lat, sto lat :cmok"

mszu właśnie podejrzałam waszego bloga...co to za gąbka w tej wanience? Możesz małą tak położyć,że masz wtedy obie ręce wolne? Btw fotki piękne,ale to już wiesz

Edytowane przez cellaris
Czas edycji: 2011-01-03 o 12:08
cellaris jest offline Zgłoś do moderatora