Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyjazdowy niezbędnik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 14:48   #8
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980
Dot.: Wyjazdowy niezbędnik

Cytat:
Napisane przez v-x-n Pokaż wiadomość
Aha. W ogóle sugerowałabym zabranie zamiast portfela takiej specjalnej saszetki na szyję, na długim sznurku. Portfel ktoś może świsnąć, więc warto mieć najważniejsze dokumenty (paszport, dowód) w saszetce na piersi i pod bluzką.
na szyi to chyba też nie najlepszy pomysł...widać gdzie masz skarb, pasek na szyi-obciera, sugeruje skrytkę, wystarczy go od tyłu złapać, przełożyć przez głowę i w nogi
w bermudach warto mieć kieszeń wewnętrzną (raczej poczujesz jak ktoś ci rękę do majtek pcha) i tam trzymać dokumenty i grubszą kasę, trochę drobniaków w kieszeni, a portfel z ciut większą kasą-ja noszę w torbie przełożonej przez ramię, mam ją centralnie na brzuchua mój chłopak ma takie szturmówki z zapinanymi kieszeniami, że sam się gimnastykuje dwoma rękami żeby je odpiąć-choć znaleźli się chętni, którzy w tłumie chcieli mu poszperać, czuł i widział delikwenta-a ten nic, uśmiech od ucha do ucha, wystarczyło odepchnąć mu rękę

santos ma rację z tym paszportem, ja w sumie miałam 2xerówki, wymieniliśmy sie z chłopakiem i byly pochowane w różnych miejscach, nie odwiedzałam ambasady, hmmm?czytałam że wystarczy mieć samo xero

już widzę ten "niezbędnik" wielki jak rejestrowy

Edytowane przez dorka1980
Czas edycji: 2011-01-03 o 14:52
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując