Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - być piękną w ciąży i po niej -dla siebie i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 16:21   #15
lulka265
Zakorzenienie

Dot.: być piękną w ciąży i po niej -dla siebie i nie tylko

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
widzisz kiedyś byłam atrakcykna dla mojego męża między nami układało się cudownie jednak teraz wszystko się zmieniło
przeszkadza mu to że robią mi się plamy na twarzy (czytałam że wiele kobiet boryka się z tym problemem ale plamy znikają dopiero po porodzie) wciąż słyszę że wyglądam źle bo nie farbuję włosów choć różnica jest tylko 2 tonów i na prawdę nie rzuca się w oczy że nie noszę obcasów tak jak kiedyś ( tylko dlatego że nie chcę nabawić się żylaków)
w sylwestra oglądając zdjęcia jednej z modelek powiedział mi że gdybym wyglądała tak jak ona to pewnie pławiłabym się w luksusie ale wyglądając tak jak ja on przynajmniej nie musi się martwić że ktoś mu mnie odbije...
słysząc takie słowa po prostu robi się smutno na sercu i nie widzi się wyjścia z sytuacji...
Wiesz co,ja bym na Twoim miejscu szukała sobie nowego faceta
nosisz jego dziecko,a on ci mówi cos takiego???w głowie mi się to nie mieści!!
mój mąż wszystkich opiernicza jak ktoś mówi coś o moim wyglądzie! poza tym teraz jest najważniejsze zdrowie Waszego maluszka i zacznij jeść i dobrze się odżywiać a nie przejmuj się wagą!

Co do kremów to służe radą bo jest zawodowa w tym temacie

ja osobiście na całe ciało nakładam Mustele a na piersi Fissan
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując