2011-01-03, 20:04
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Hej blondyny
Mam do was pytanko, czy macie doświadczenia w związku z profesjonalnymi rozjaśniaczami? typu - kupowany w sklepie fryzjerskim, bądź też przez internet 500 g + oxydant??
Zastanawiam się nad Joanną Platinum Classic, ale nawet w necie (google) ciężko znaleźć konkretne opinie ludzi - znalazłam może kilka wybiórczych i to na zasadzie "jest dobra" "nie polecam", bez żadnych konkretnych spostrzeżeń, ech.
Jest też goldwell, ale to prawie 50 zł za sam proszek + kolejne niemalże tyle za oxydant, więc sobie podaruję a także dolce i inne nieznane mi firmy...
jedyny rozjaśniacz jaki mi kiedyś podpasował to taki niebieski z Londy - nie zniszczył mi włosów prawie wcale (tylko je przesuszył, ale szybko udało mi się je przywrócic do zdrowej kondycji), natomiast z Joanną mam złe wspomnienia ale ta profesjonalna może będzie lepsza? z szamponu fioletowego Joanna Professional jestem baaaardzo zadowolona.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi 
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Kotka17
mam nadzieję...
a dziewczyny... dostalam ostrzeżenie... masakra za to że napisałam bo sie już wkurzylam że kolejna laska pisze "bląd" zamiast blond 
|
hmmm nie przejmuj się, ja dostałam ostrzeżenie za naskoczenie na dziewczynę podburzającą nastrój na fajnym wątku przyszła i zaczęła mówić absurdalne rzeczy, no i oczywiście kto ucierpiał? rozjemca no ale trudno. trzeba przemilczeć i nie zwracać uwagi na delikwentów.
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Czas edycji: 2011-01-03 o 19:54
|
|
|