Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 19:53   #4568
Angel_a
Raczkowanie

Dot.: Ostatnie Święta i Sylwester przed nami kiedy jesteśmy panienkami - PM 2011, cz.

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
u mnie UP nigdy nie ma ZADNYCH ofert pracy przynajmniej ja nie słyszałam zeby ktoś z moich znajomych za ich pośrednictwem gdzies sie załapał... a co Ty robisz ?

tak mówicie o swoich Teściowych- moja wygląda na kochaną kobiete ale ciekawe jak bedzie po ślubie
Jestem nianią (bez komentarza - błagam w przyszłości traktujcie nianie po ludzku)
ja znam osoby które były po 2-3 razy na stażu na porządnych stanowiskach, jedna z tych osób jest teraz dzięki temu stażowi asystentką prezesa sądu w krk. Ale to na wsi UP. U nas z tego co widzę to tylko swoim znajomym rozdają znam kilka przypadków Lepiej: wiem jaki przekręty robią: moja mam pracuje w kadrach - złożyła wniosek o przyznanie stażysty na kuchni - mój Tż- kucharz a że akurat był bez pracy - to się pyta o staż - nie mają - pyta że wie o tym konkretnym - pani w okienku wielkie oczy i mówi że ona nic nie wie o czymś takim.... Okazało się że ten staż był dla kuzyna jakiejś babki z UP ale mu nie spasowało i zostali bez stażysty - a mój Tż pochwalę się - kucharzy w 4* hotelu
Angel_a jest offline Zgłoś do moderatora