Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-03, 19:18   #770
chomiczek00000
Raczkowanie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Nareszcie mam chwilkę. Weronika śpi a ja się dorwałam do kompa. Przeczytałam ostatnie pare str i w sumie już zapomniałam co komu chciałam napisać

W każdym razie najlepsze życzenia urodzinowe dla dzieciaczków i gratulacje kolejnych ząbków

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dzis tz pojechal zlozyc papiery do zlobka, Maja jest dwusetna ktoras na 30 miejsc , wiec pewnie prywatny nam zlobek zostaje, co jest po prostu chore, bo taki zobek to min 1000zl plus 400zl wpisoweja nie wiem jak to sie niektorym oplaca aaa i jeszcze podczas pobytu w zlobku tz uslyszal jak opiekunka mowi do dziecka "chodz tu cholero jedna" niby nic a jednak ja bym wolala bya do Mai mowiono MAJA!!!
nie dość że zdzierają z człowieka okrutnie to jeszcze dzieciakami pomiatają. Dlatego między innymi mi się bardziej opłaca zostać w domu na wychowawczym....

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Byłabym zapomniała aniaa ale słodziak z Misia
chomiczek00000 jest offline Zgłoś do moderatora