2011-01-03, 19:51
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): ---
Ulubiony kolor(max.3): turkusowy, niebieski, fioleowy, ale tak naprawdę lubię wszystkie kolory ;]
Nielubiany kolor(max.3): Takiego nie ma, ew. może być żółty i różowy, ale to po prostu takie, które najmniej mi się podobają, bo lubię wszystkie jakie dotąd spotkałam 
Ulubione zwierzę: Kotek ;*
Ulubiony film: ----
Ulubiona książka: Kilka "Mała Księżniczka", "Michał Jakiśtam", "Tajemniczy ogród", "Rezerwat Niebieskich Ptaków", "Ania z Zielonego Wzgórza" (itd. ), "Ten obcy"... Ogólnie 95% z tych, które czytam podobają mi się, niektóre stają się moimi ulubionymi. Mam na nie taki "szał" przez jakiś okres czasu.
Biżuteria-tak-nie -jaka: Zdecydowanie TAK. Kocham każdą biżuterię. Nie przepadam tylko za masakrycznie wielką 
Hobby: Muzyka (klasyczna - Waltornia *), Sport (siatkówka), literatura i poezja (zarówno pisanie jak i czytanie), dziennikarstwo, aktorstwo (koło teatralne - przygotowujemy teraz b. fajne przedstawienie, w którym mam zaszczytną rolę Metalówy ;DD), trochę fotografia, BARDZO hand-made (tzn. biżuteria hand-made) i decoupage... no i to chyba wszystko.. 
Zawód-Praca-Szkoła: Szkoła, 1 kl. gimnazjum
Urodziny: 10.02.1997
Imieniny: 22.07
Czy jest tu ktoś w podobnym wieku do mojego? 
Bo jeszcze nie spotkałam kogoś w moim wieku... Próbowałam zachęcić kilka przyjaciółek do zainteresowania się tym przynajmniej, ale "nie mam czasu" (a cały dzień przed komputerem siedzą...), "nie umiem" (dlaczego ludzie nie rozumieją, że nie ma człowieka, który od razu to umiał? Każdy musiał chociaż przeczytać jakiś poradnik czy kogokolwiek się spytać jak i co ;P), "nie chce mi się" (tego tym bardziej nie rozumiem. Przecież hand-made to tylko i wyłącznie przyjemność!)...
Fajnie by było pogadać z kimś blisko mojego wieku, "porównać" dzieła i pokazać światu, że młodzi nie muszą być gorsi od dorosłych! ;]
Edytowane przez Madii411
Czas edycji: 2011-01-15 o 13:23
|
|
|