Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 21:35   #2167
ninaad
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c

martucha84 podejrzewam, że mina gościa- bezcenna

Cytat:
Napisane przez Zuziczka Pokaż wiadomość
PS. tyle wam odpisywalam, ze zapomnialam o grzankach i spalily sie na wiorki.
a myślałam, że od nowego roku będzie lepiej To niefajnie, że Olek cały czas zapryszczały. Olę raz na kilka dni trochę wysypie, poza tym skóra na nóżkach szorstka, ale to tyle. Krostki znikają na drugi dzień. A ja dalej nie wiem co ją uczula. Ale że w sumie nie jest źle to nie przejmuję się. Za jakieś 2 tyg wybieram się do pediatry porozmawiać o rozszerzaniu diety i chcę zapytać, czy mogę po trochu wprowadzać jej zwykłe mleko mm (np z kaszką) a nie tylko te paskudne hydrolizaty.
kasienka1701 zdrówka dla ciebie i małej
Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Na uczelni raczej nie zostanę , kto mnie zatrudni ehhhh
ja to nawet nie chciałam zostać. Mówiłam, że wolałabym pracować w biedronce na kasie niż zostać na PG. I pracę w zawodzie jakoś udało mi się znaleźć, nawet się nie naszukałam- mimo, że byłam prawie 30-letnia i w zasadzie bez doświadczenia (no bo też cholerny dr zachciało mi się robić nie wiem po co). Oby u ciebie też tak było
Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaraz wysle Wam na pirvy adresy do moich profili na facebooku i nk.pl. Poniewaz z niekotrymi "znam sie" prawie bylo by milo gdybyscie zaprosiły mnie do swoich znajomych, chetnie to ja powysylałabym Wam zaproszenia, ale to byloby odrobinę skomplikowane )
wysłane na nk
Pomidora 3mam kciuki za usbg
Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
u nas w domu baterie w wadze wyczerpane, ale ja na szczęście chudnę cały czas widzę po ciuchach. 2 tygodnie temu już ważyłam ok 48 kg i nadal pragnę mniej
łomatko- a ile ty masz wzrostu? Bo to chyba waga piórkowa

Muszę się Wam pochwalić, że jutro osobiście poznam panią mszu wraz z jej uroczą córeczką. Nie mogę się doczekać.
ja też chcem No ale za daleko od was mieszkam
Cytat:
Chyba nigdy nie oducze go nocnego karmienia. Ewentualnie może wtedy kiedy wetkne se stopery i nafaszeruję relanium
no u nas to samo. Wcześniej Ola budziła się raz w nocy a teraz ze 3
Cytat:
ano racja

zatem trzeba rozpracować fb, założyć grupę szalonych mamusiek i mieć w zanadrzu rezerwowe nasze miejsce spotkań kto jest ZA palec do budki
a co to jest facebook?

Moje dziecko dziś się zbuntowało i w ciągu dnia nie jadło od 8 do 16. Poza tym była wesoła, uśmiechnięta Wreszcie wyczaiłam chyba o co jej chodziło- gardzi moimi cycami. Jak odciągnęłam mleko laktatorem to z butelki wszamała wszystko i chciała jeszcze. To chyba przez te dziąsła/ząbki. Jakby mogła to wsadziłaby naraz 2 łapki do buzi albo całą pieluchę. No i może czuje jakiś dyskomfort jak ssie cycka a z butelki mniej drażni? Nie wiem- będę obserwować. Oby to było przejściowe.
No ale po tej 8-godzinnej przerwie wszamała butlę mleka, 1,5 h później butlę mm (bo mojego było za mało) a po kolejnych 1,5 h jeszcze butlę- tym razem kaszki i jeszcze się darła to dałam jej jeszcze 30 ml mm. Chyba minutę po skończonym jedzeniu padła. Ciekawe jak długo pośpi. Normalnie dałabym do picia jakąś herbatkę, no ale że nie jadła przez tyle godzin to dałam mleko

Któraś pytała czym różni się kleik ryżowy od kaszki ryżowej- chyba niczym (poza tym, że kaszki są z reguły z owocami)
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora