Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy są tutaj jakieś prostytutki (utrzymanki też)?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-03, 22:56   #11
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Czy są tutaj jakieś prostytutki (utrzymanki też)?

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Żal mi prostytutek że muszą to robić. Autentycznie mi żal. Nie oceniam ich, brzydzić to się można mężczyznami którzy zdradzają swoje żony z 15 letnimi galeriankami, 20 latarnicami, 30 letnimi ekskluzywnymi utrzymankami.
POPYT KSZTAŁTUJE PODAŻ, drogi mężczyzno. Chyba o tym zapomniałeś.
DOKŁADNIE!
może niektórzy z was pamiętają sprawę sprzed roku- jakiś student zaszlachtował prostytutkę u siebie w domu, policja złapała go gdy kończył usuwać jej poćwiartowane ciało z mieszkania. była u niego na zleceniu, jemu coś odbiło, sprawa właściwie niejasna...
tak się składa, że znałam już dorosłe dzieci tej kobiety. o jej zawodzie dowiedziały się dopiero po całej tragedii. nie dość, że stracili matkę, to jeszcze dowiedzieli się, jak zarabiała na życie. a zarabiała dlatego, że została porzucona przez faceta i nie była w stanie znaleźć dobrej pracy (jedno dziecko ciężko chore, wymagało kosztownego długotrwałego leczenia).
ona była cudowną, ciepłą kobietą, kochającą matką. nie robiła tego dlatego, że to lubiła czy "szła na łatwiznę". w niektórych sytuacjach ludzie nie bardzo mają wybór.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora