BAN stały
|
Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c
Cytat:
Napisane przez IlonaN2
Ciociu Mszu moja mama już chyba nic nie wykrzesa bo nie kuma tego aparatu I dziś wyszły nam takie zdjęcia 
|
Ale Facio już z Niego fajny
Cytat:
Napisane przez cellaris
Marta jest od urodzenia na mm. Teraz (3miesiące i 2,5 tyg.) Zjada średnio co 2,5 godz. po 200ml. Około 13 daję jej mleko z 4 łyżeczkami kleiku ryżowego, wtedy jest 4 godzinna przerwa,a ok 20 mleko z 2 łyżeczkami kleiku i śpi do rana. Nie budzi się w nocy więc ma ok 11-12 godz. przerwy w jedzeniu. W sumie w dzień zjada ok 1litra mleka. Ważona była 2 dni przed końcem 3 mies. i miała 6,280 kg i 69cm.
|
Za często i zbyt wiele. tak mi się zdaje?
Pawełek zjada teraz po 180, ale co 3-4 h. Lekarka 9ta fajna z zastępstwa) mówiła, że mały brzuszek potrzebuje co najmniej 2,5 h żeby przetrawić mm. A przy takiej ilości, to już w ogóle
Cytat:
Napisane przez ycnan
Hehe, Borysek tak samo robi  Dziś dostał brzoskwinię i myślałam, że pożre wszystko razem z łyżką  Mielił języczkiem co chwilę się oblizywał 
|
genialny widok, prawda?
Zuza 100lat w miłości i zdrowiu
ps; szkoda, że daleko będziemy od siebie mieszkać, ja szukam dzidziolka, którym mogłabym się opiekować, coby przeżyć zanim coś swojego rozkręcę...
Cytat:
Napisane przez kasienka1701
No i dupa...Gabrysia zaraziła się ode mnie  Dziś bylismy u lekarza...Całą noc gorączkowała,do tego biedactwo zachrypnięte strasznie i katar...Teraz już gorączka mniejsza po lekach,ale i tak marudna jest,pewnie ją gardełko boli 
|
Przykro mi 
3mam kciuki, żeby szybko przeszło...
Cytat:
Napisane przez Pomidora
Nika, jak budowa idzie?
|
3mam kciuki za usg...
Fatalnie, mąż ma kontuzję kolana, kasy na robotników brak
Kończą płytkować łazienkę na dole, wygląda fajnie
gabi to do Ciebie także odp ucięło mi cytaty...
Cytat:
Napisane przez falbala
hej :0) czy Wy wszystkie, (te które karmią tylko mm) podajecie wit D)? Bo moja pediatra stwierdziła, że skoro młody je mm to nie trzeba..
|
wit. D podaje się bez względu na rodzaj pokarmu, koniecznie. Zwłaszcza, że nasze chłopaki są duże i szybko rosną- na pewno będzie Mu brakować. Devikap dawałam 1 kropelkę rano na łyżeczce z mlekiem, nadal karczek się poci- teraz 2 kropelki podaję i jakieś granulki homeopatyczne dodtakowo
Cytat:
Napisane przez ycnan
Kilka Boryskowych zdjęć 
1. świątecznie, z gołymi nóżkami 
2. specjalnie, żeby cioci mszu się coś wybitnie nie spodobało 
3. a podobno dwóch zabawek naraz dzieci nasze jeszcze nie łapią... 
4. mój mały barczysty kolega 
5. "Co ty, matka, dajesz?"
|
Genialny przystojniak Mamuśka Co rośnie, oj będzie laski rwał
waniliaania Tobie również wszystkiego wyśnionego i naj
a stara- to ja jestem przy Was młódeczki
I na szybko foty z rana:
1-2-3- wczoraj rano, 2 pierwsze bez lampy, 3 lampowa- drogie ciocie jestem już duży
4. Tata padł, więc tarmoszę go za koszulkę
5. Sylwester i wciskają mi jakiś badziew na głowę...
6. No paparazzi (a mama czaiła sie kilka dobrych minut)
7. No dobra, jak śpię- to mogę mieć ten badziew na głowie
Edytowane przez NIKaP-n
Czas edycji: 2011-01-04 o 01:34
|