Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 07:30   #477
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

a ju już w pracy

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Dziewczyny, siedzą Wasze dzieci czasem po turecku?
nie zauwazyłam
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
A tak próbuję różnych sposobów,,,1-3-7 zostawiam jako ostateczność patrzę póki co co pomaga...i tak...pomaga "zabieranie smoka"...Zu śpi ze smokiem...więc jak zaczyna wstawać, skakać, wariować to zabieram jej smoka i tłumaczę że jak nie chce spać to musi oddać smoka, bo smoczek jest do spania tylko...więc krzyczy od razu...jak jej oddam to się kładzie Kilka razy potrafimy tak robić...jak już leży to jest łatwiej(...)
a co to 1-3-7, bo nie załapałam
Zuzance tez tak robie że zabieram monia jak nie chce spac, tzn mówie ze jak nie idzie spac to niech odda monia
Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Też jesteśmy wierni Pampersom od początkuja to się przyznam nawet,że żadnych innych nie próbowałam

Miramej mam do Ciebie kucharską prośbępisałaś,że robiłaś Kubusiowi barszcz z groszkiem ptysiowym.Ten groszek zalewałaś tylko gorącym barszczem i czekałaż aż zmięknie,tak?Kupił am dzisiaj i może bym się pokusiła zrobić smykowi na odmianę
nam też najbardziej spasiły pampersy

a jaki barszcz? czerwony? biały?
wybacz pytanie
Cytat:

Patrzcie jakie BUTY
toz to nie buty a masakra jakaś
Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Zostałam też podwieziona do domu prze p. prowadzacego/instruktora. Mieszka chyba gdzieś w moich okolicach, jak pytał się po wykładzie czy kogoś podwieźć, to się zgłosilam

sylko, brzuch mi urósł i 2 cm w biodrach przez święta przybyło

mayaha, slicznie wyglądałaś na Sylwestra i makijaż i fryzura i strój

Mój Małżonek dzisiaj umordował się, bo był po Bartka (na tańcach). Pojechał wózkiem z Antkiem, potem zaliczyli sklep i taaak się spocił, że do tej pory mu rzeczy schną...i jeszcze odpoczywa....Ile to się trzeba wózek natachać
fajny ten instruktor?

2cm? mierzyłas? faktycznie sporo

wierzę że sie umęczył
Cytat:
bo z doświadczenia wiem że faceci mają awersję do Wizażu mój kolega z pracy np. się śmieje że wizaż jest lepszy niż google...na wizażu jest wszystko

Dziewczyny kochane dziękuje za wsystkie komentarze w albumie