2011-01-04, 07:30
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

a ju już w pracy 
Cytat:
Napisane przez Miramej
Dziewczyny, siedzą Wasze dzieci czasem po turecku?
|
nie zauwazyłam 
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
A tak próbuję różnych sposobów,,, 1-3-7 zostawiam jako ostateczność  patrzę póki co co pomaga...i tak...pomaga "zabieranie smoka"...Zu śpi ze smokiem...więc jak zaczyna wstawać, skakać, wariować to zabieram jej smoka i tłumaczę że jak nie chce spać to musi oddać smoka, bo smoczek jest do spania tylko...więc krzyczy od razu...jak jej oddam to się kładzie  Kilka razy potrafimy tak robić...jak już leży to jest łatwiej(...)
|
a co to 1-3-7, bo nie załapałam 
Zuzance tez tak robie że zabieram monia jak nie chce spac, tzn mówie ze jak nie idzie spac to niech odda monia 
Cytat:
Napisane przez sylka79
Też jesteśmy wierni Pampersom od początku ja to się przyznam nawet,że żadnych innych nie próbowałam
Miramej mam do Ciebie kucharską prośbę  pisałaś,że robiłaś Kubusiowi barszcz z groszkiem ptysiowym.Ten groszek zalewałaś tylko gorącym barszczem i czekałaż aż zmięknie,tak?  Kupił am dzisiaj i może bym się pokusiła zrobić smykowi na odmianę 
|
nam też najbardziej spasiły pampersy 
a jaki barszcz? czerwony? biały?
wybacz pytanie 
Cytat:
|
toz to nie buty a masakra jakaś 
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Zostałam też podwieziona do domu prze p. prowadzacego/instruktora. Mieszka chyba gdzieś w moich okolicach, jak pytał się po wykładzie czy kogoś podwieźć, to się zgłosilam
sylko, brzuch mi urósł i 2 cm w biodrach przez święta przybyło
mayaha, slicznie wyglądałaś na Sylwestra i makijaż i fryzura i strój
Mój Małżonek dzisiaj umordował się, bo był po Bartka (na tańcach). Pojechał wózkiem z Antkiem, potem zaliczyli sklep i taaak się spocił, że do tej pory mu rzeczy schną...i jeszcze odpoczywa....Ile to się trzeba wózek natachać 
|
fajny ten instruktor? 
2cm? mierzyłas? faktycznie sporo 

wierzę że sie umęczył 
Cytat:
bo z doświadczenia wiem że faceci mają awersję do Wizażu  mój kolega z pracy np. się śmieje że wizaż jest lepszy niż google...na wizażu jest wszystko 
|

Dziewczyny kochane dziękuje za wsystkie komentarze w albumie
|
|
|