Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z jelitami, brzuchem.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 10:06   #8
olcia_140
Przyczajenie

Dot.: Problem z jelitami, brzuchem.

Cytat:
Napisane przez Rafolz Pokaż wiadomość
Witam. Nie chcę udawać kobiety żeby upewnić się co mi dolega. Jestem młodym mężczyzną i mam problem z jelitami... nie wiedziałem gdzie umieścić to na forum ponieważ podobne tematy widziałem tylko tutaj.

Mój problem polega na tym że kiedy mam gdzieś wyjść na spotkanie np. z dziewczyna to zaczyna mnie boleć brzuch i muszę iść do ubikacji... tak samo jest ze szkołą. Bylem nawet u psychologa ale to nic nie pomaga. Podobno jest to związane z nerwami, że za dużo myślę czy coś takiego. Najgorzej jest ze szkołą. Zawsze muszę sobie brać tabletkę stoperanu żeby to przyhamować
Niektórzy mają tak ze chce im się siusiu to jest bardziej znośne niż to. Czy powinienem brać jakieś tabletki? Dodam jeszcze że kiedy jestem z moimi przyjaciółmi szczęśliwy itp to jakoś zapominam o tym i jest ok. ale kiedy znowu zaczynam myśleć o tym że gdzieś wyjdziemy to zaczyna boleć i MUSZĘ iść do ubikacji bo tego się nie da powstrzymać...

Proszę o pomoc. Nie wiem kompletnie co robić a tu już się szkoła zaczyna.
witam mam taki sam problem jak ty ale jestem dziewczyną ;], zawsze kiedy gdzies wyjde zaczyna mnie boleć brzuch i to bardzo utrudnia mi życie,ze szkołą jest tak samo. czy znalazłeś już jakiś lek na to?
olcia_140 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując