Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 12:44   #728
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez mmmww777 Pokaż wiadomość
"Super Ekipa do odchudzania" - na prawdę świetna reklama i zachęcająca..

Dziewczyny na początku witam Was wszystkie serdecznie w Nowym Roku (oby lepszym), mam nadzieję że mogę do was dołączyć w tym momencie i mogę liczyć na wasze wsparcie.

Zacznę z grubej.. mam siebie dość, ale żeby było jeszcze wymowniej - mam dość mojej znikomej motywacji do wszystkiego co planuję robić; może znajduję się w takim a nie innym momencie życia gdzie ciężko mi się ogarnąć?? nie mam pojęcia, dużo czytam i mam nadzieję, że niedługo mnie oświeci ; ale postanowiłam, że spróbuję i zacznę właśnie chociażby od tego aby udzielać się tutaj regularnie.. i tak codziennie siedzę na wizażu i ogólnie marnuję czas więc może coś w końcu się uda! a i kg mogłoby być mniej hihi

Uroczyście postanawiam, że:
>nadrobię wszystkie strony do niedzieli, aktywnie przy tym się tutaj udzielając;
>w niedługim czasie opracuję i wrzucę tutaj mój plan działania;
>jak będzie trzeba proszę o

Dziewczyny, mam nadzieję że z Wami mi się uda!

a teraz, zabieram się za czytanie artykułu, którego link był stronę wcześniej - może coś tam wybiorę dla siebie.
Witamy kolejną osóbkę Zapraszamy oczywiście do wspólnej walki o piękniejsze ciałko, w grupie raźniej Polecam naprawdę ten artykuł, bo mnie dawno nic tak nie zmobilizowało do działania
Napisz nam coś więcej o sobie, jaka waga, wzrost, jaki cel