Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 12:34   #803
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
padam na zawał aleks zjadł jak zawsze kaszkę o 20 i spał o 20.40.
potem jedzonko dopiero o 4 rano i po 7 się przebudził ale stwierdziłam, że JA chce jeszcze spać więc zawinęłam w kocyk żeby nie machał łapkami i pielucha na oczy i po minucie spał. wstał dopiero o 10.35 i nie jakiś mega głodny tylko najpierw przebrałam i o 10.50 dałam cyca.

szok już chciałam go budzić czy jakiś chory czasem nie jest, pierwszy raz tak mało jadł w nocy i rano i tak długo spał, nie wiem co jest grane czy mam się z tego cieszyć czy martwić

aniaa jakie u was były objawy krzywicy ? bo aleks ostatnio ma spocony kark podczas jedzonka i dłonie mu się często pocą hmm może mu poprostu gorąco, nie wiem a nie chcę lekarce "wymyślać" i szukać chorób. były jeszcze jakieś charakterystyczne objawy ?
moze nie byl glodny misiek od jakiegos czasu omija jedno lub dwa karmienia z rana a jak sie przebudzi to tez glodny nie jest za bardzo
a objawy to nas zaniepokoilo pocenie sie glowki. ale jemu sie pocil caly tyl a nie kark tylko. ja wiecej sama nie zauwazylam moze pediatra widziala skoro dala skierowanie na badania. ale dopiero jak powiedzialam o tym poceniu sie glowki to go obejzala i skierowanie dala

Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
A ja jestem wku#$@%^$# na maksa.
Byliśmy u lekarza i Mała ma obturacyjne zapalenie oskrzeli, musieliśmy na razie wypożyczyć inhalator, bo nie wiadomo, czy to będzie wracać, jak będzie wracać to musimy kupić i inhalować przy każdym pojawieniu się głupiego kataru.
Już widzę, jak ja jej ten inhalator utrzymam przy buzi co najmniej 5 minut
o matko. biedna malutka. nie wyobrazam sobie miskowi utrzymac inhalator przez 5 minut

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Maja nalezy tez do tych mnie delikatnych, az pociagnie za powieke, az wsadzi mi paluchy w noc, lubi tez wbijac mi paznokcie w usta a najbardziej mnie ciagnac za wlosy

Dzis przyszlo krzeselko do karmienia i zwiazku z tym foto Mai w nim, fajne jest, ale troche inne kolory niz te na zdjecuach z allegro.
Sprzedalismy tez bujaczek fishera za 100zl prawie nie uzywany i niedlugo tz wysle z laktatorem na "przeglad" do serwisu medeli i go sprzedam, bo juz mleczka leci coraz mniej i tylko dwie porcje sciagam dziennie(rano i wieczorem po 100ml) i w ogole jestem przeszczesliwa jak moj organizm reaguje na ograniczenie karmienia piersi maleja, ja chudne(2kg juz), na widok slodyczy robi mi sie niedobrze( wczesniej bym mogla tylko same slodycze jesc)i w ogole nie mam apetytu takiego jak podczas sciagania wszystkich dawek mleka.
sliczna Maja fajne to krzeselko damian dzis kupil tez i miskowi sie spodobalo
a misiek to wczoraj tak mnie mizial bo zazwyczaj robi wszystko to samo co Maja a jak trzepnie ta swoja lapka mala to az czasem mi lzy poleca tak mocno

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

tz wlasnie zlozyl papiera do zlobka i Maja jest....uwaga, uwaga...tylko 311-sta!!!
matko!
no to rezerwujcie tez bym chciala do Grecji ale nie wiem czy kasa bedzie zeby sie wybrac

wiec krzeselko do karmienia kupilismy takie:
http://allegro.pl/max-wyposazenie-kr...388128097.html
i stwierdzam ze za ta cene jest bardzo fajne jesyne co jest troche badziewne to podstawka do kubkow i pasy takie troche "na sztuke" a tak to bardzo nam sie podoba

i fotelik kupilismy recaro
http://www.bobowozki.com.pl/product_...1&%3CosCsid%3E
kolor czarno-atramentowy. jest superasny i misio w nim zadowolony siedzial

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2011-01-04 o 12:36
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora