Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 12:46   #462
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

Moje Miłe, bardzo nieładnie ! Oj, bardzo ! Z takim nastawieniem zaczynacie nowy rok ?! "Nie chce mi się." Wstyd mi za Was ... A gdzie werwa i zapał młodości ?! Mnie tam się chce ! Ale wybiórczo

Starzy górale mówią, że odwilż nadchodzi. Może to już koniec tej okropnej zimy ?! Ja mam już naprawdę dosyć.

Od paru dni wczytuję się w nowe przepisy podatkowe i stawki VAT-u. Ale nam dali nam w d*upę ! Będzie źle.
Aga - pomyliłam się z tymi lekarstwami. VAT wzrósł o 1%. Ale summa summarum, biorąc pod uwagę, że już teraz wiele recept jest niewykupowanych - to dużo.
Przerażają mnie też te projekty rządowe dotyczące rent i emerytur. Ale to jeszcze nie przesadzone. Ustawy mają dopiero wejść do Sejmu do "pierwszego czytania".

Cóż można powiedzieć ?! Mimo wszystko - miłego dnia
werwa młodości? a co to w ogóle jest, bo ja nigdy jej nie uświadczyłam

Aga wysmarowałam się revlonem i nie zauwazyłam żeby ściemniał mi na twarzy... a jak juz to naprawdę minimalnie no i bez problemu moge go uzywac, na zimę taki cięższy podkład jak znalazł aczkolwiek nie cierpię, nie nawidzę tej buteleczki, kto w ogóle wlał podkład do czegos takiego

a ja się zastanawiam czy nie powinnam zmienic kremu na jakis cięzyszy czy może podkład wystarczy i myślę też czy ten filtr spf15 w revlonie styka na zime:nbrzydal: szybko chcę zmieniac krem co nie? ale i tak nie wiem na jaki

w ogóle podoba mi się styl naszej wizazanki Irji
http://www.irjadaramis.blogspot.com/

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując