2011-01-04, 12:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
Zaraz umyje kudelki i naloze Glorie.
Dokonalam odkrycia takiego, ze olej z konopi jest najlepszym olejem na swiecie (dla moich wlosow znaczy sie  ).
Zaczelam uzywac oleju jednoczesnie z TT i nie wiedzialam czego zasluga sa tak niesamowicie gladkie wlosy. Pojechalam do Polski i nie mialam ze soba tegoz oleju i wlosy nie byly juz tak gladkie.
Po oleju konopnym wlosy byly tak gladkie, ze nie moglam sobie zrobic koka bo natychmiast sie rozpadal.
|
ja za to samo uwielbiam olej lniany Nawilża, wygładza, wzmacnia
Cytat:
Napisane przez Jennifer85
Gdzie kupuje ten olej? I jak sie on dokladni nazywa  Skusilas mnie 
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------
Do przyszlych wlascicielek kremu BB!!!
Pan mi wyslal meila pytajac ile kremow ma gdzie wyslac - zamotal sie biedny 
Odpisalam u - 4 do Agusi, 2 do Narka. I dzis wysyla 
|
super To dziewczyny, poproszę Was,żebyście mi dały adresy na PW I będę potrzebowała na wysyłkę, po 7 zł powinno starczyć. Poleconym priorytetem,w kopercie bąbelkowej. Ale nie pali się , pewnie z 2 tygodnie bedzie szło, nie ?
Cytat:
Napisane przez blondyna789
tak słyszałam.. mogą powodować nadwrażliwość podobno..
jakie macie postanowienia noworoczne? 
|
żadne. To na co sama moge wpływac jest idealne
Brałam dzis udział w tak żenującej sytuacji Jak dobrze, ze śmiechem nie wybuchłam aż tak bardzo 
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
Moja mama rzucała parę razy tak o , a potem dostała recepte na jakieś tabletki i rzuciła. Długo nei paliła, wróciła, stres Tak to tłumaczy
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post35348317 Wymianka 
Hula Hop
440/5000 minut
|
|
|