Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam usta :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 12:49   #2904
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVI będziemy spamować nawet jak zakneblują nam us

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Zaraz umyje kudelki i naloze Glorie.

Dokonalam odkrycia takiego, ze olej z konopi jest najlepszym olejem na swiecie (dla moich wlosow znaczy sie).
Zaczelam uzywac oleju jednoczesnie z TT i nie wiedzialam czego zasluga sa tak niesamowicie gladkie wlosy. Pojechalam do Polski i nie mialam ze soba tegoz oleju i wlosy nie byly juz tak gladkie.
Po oleju konopnym wlosy byly tak gladkie, ze nie moglam sobie zrobic koka bo natychmiast sie rozpadal.
ja za to samo uwielbiam olej lniany Nawilża, wygładza, wzmacnia

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Gdzie kupuje ten olej? I jak sie on dokladni nazywa Skusilas mnie

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Do przyszlych wlascicielek kremu BB!!!

Pan mi wyslal meila pytajac ile kremow ma gdzie wyslac - zamotal sie biedny
Odpisalam u - 4 do Agusi, 2 do Narka. I dzis wysyla
super To dziewczyny, poproszę Was,żebyście mi dały adresy na PW I będę potrzebowała na wysyłkę, po 7 zł powinno starczyć. Poleconym priorytetem,w kopercie bąbelkowej. Ale nie pali się , pewnie z 2 tygodnie bedzie szło, nie ?

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
tak słyszałam.. mogą powodować nadwrażliwość podobno..

jakie macie postanowienia noworoczne?
żadne. To na co sama moge wpływac jest idealne

Brałam dzis udział w tak żenującej sytuacji Jak dobrze, ze śmiechem nie wybuchłam aż tak bardzo

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Moja mama rzucała parę razy tak o , a potem dostała recepte na jakieś tabletki i rzuciła. Długo nei paliła, wróciła, stres Tak to tłumaczy
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora