Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze spotkanie z Jego Rodzicami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 14:30   #14
valium33
Raczkowanie

Dot.: Pierwsze spotkanie z Jego Rodzicami

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Czemu sztuczne Pierwszy raz poznałam rodziców TŻ w sierpniu, ale na zasadzie "dzień dobry", parę zdań, po czym TŻ zabrał mnie do pokoju swojego. Na wizycie typu dłuższe posiedzenie byłam teraz, w drugi dzień Świąt. Poznosiłam z nimi talerze, pomogłam ogarnąć kawę po obiedzie, a byli nie tylko rodzice TŻ ale też jego siostra z mężem. Nie uważam że to, że komuś pomogłam - było sztuczne. Czułam się wręcz swobodniej, niż jak ktoś miałby mi usługiwać i wmawiać mi że jestem gościem

co do autorki - bądź naturalna silenie się na bycie kimś innym niż się jest, zazwyczaj wypada kiepsko i efekt jest jeszcze gorszy I spokojnie, na pewno to bardzo mili ludzie i Cię polubią
Mialam na mysli wlasnie to pierwsze spotkanie. A jesli darzysz rodzicow swojego Tżta sympatia i robisz to,bo tak chcesz,a nie dlatego,ze tak wypada to nie ma w tym nic zlego

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
Przede wszystkim.
Dzlaczego pisze Jego Rodzice?? Spotkanie z Rodzicami mojeo TZ??
Ja rozumiem, szacuneczek i te sprawy ale bez przesady

Moze jeszcze powinna stopy obmyc Szanownym Rodzicom i calej Rodzinie

Moim zdaniem zachowuj sie naturalnie. nie wyrywaj sie od razu z braniem i zmywaniem talerzy, bo bez przesady, jestes gosciem. Chyba mnie jakos zle wychowano, ale ja bym nigdy nie pozwolila gosciowi zmywac talerzy, ale ja to chyba jakas dziwna jestem
No to jest nas dwie