Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-04, 21:20   #2289
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Dot.: 2010 - Wrześniowo-październikowe mamy - ze wszystkim sobie świetnie radę damy c

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
ja juz wczesniej pisałam, ze mój mały miał takie wielkie odparzenia przy 1. rossmanowych, za rada lekarki przeslismy na pampy, ale jak 3-ki okazały się za duze a w domu były jeszcze dwie paki babydreamów, przeprosiliśmy się i okazały się być całkiem niezłe, zero odparzeń

wspólczucia,doskonale cie rozumiem- u nas wielotygodniowy katar przycichł jak się zaopatzryłam w nawilżacz powietrza, za to teraz od kilku dni kaszel,katar, ja to samo, jutro idziemy do lekarza

o tak!! myślałam, ze taki mam, az do sywlestra, kiedy to po nocy w nim spedzonej dostałam zaje.sitego zastoju -cycka jak kamien, z bólu dotknać się nie dało, myslałam,ze wyladuję na izbie przyjeć.pomogły gorące okłady, przystawianie małego i kapustka ->ninaad, a próbowalaś kapusty właśnie? choć teraz to pewnie za późno

zuza, nasz kot aportował srebrny łańcuszke taki grubszy

mój syncio też takie rozmowy prowadzi, że ho ho!uwielbiam to!

martucha -gratsy!! toz to normalnie stary chłop z Pata

dziewczyny, czy wasze dzieci zaciskają/ły piąstki w figi i im sie z bliska bacznie przyglądaja? bo moje dziecko od 4 dni robi to z taką nabożną miną, ze normalnie sikam i chyba coś mu nie wychodzi, bo czasami się wkurza i nadal próbuje
idz dz do lekarza to nie ma zartów u tak malenkiego dziecka!
moja mała cały czas piastki w figi miała zacisniete super to wyglada!

ja mam kurcze problem bo moj mała odkad jest chora nie chce butli wogle tylko cyc! dalam jej juz antybiotyk, ale dostała tez takie saszetki odpormosciowe do rozpuszczenia w wodzie lub mleku w butli, ale ona nie chce tego pic a raczej wogóle butli nie- wypluwa od razu smoka i juz nie wiem jak jej te bakterie ochronne dac
czekajaca na fasolke26 jest offline Zgłoś do moderatora