Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-05, 10:48   #747
SMAKUSIA
Rozeznanie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Cytat:
Napisane przez mischievous Pokaż wiadomość
smakusia, cole light tu pijemy ja to nawet w uk jak bylam to cole light wisniowa pilam dlaczego jeszcze u nas takiej nie ma a poza tym inne light, hm.. niektore jak gohs wspomniala to bujda, no ale duzo jest rzeczywiscie light, przy diecie bardziej patrzymy na kalorie niz na zdrowe, a wiec te napoje light czy slodzone slodzikiem to jak najbardziej pasuja, a serek topiony raz widzialam, ten z tych trojkacikow prawda? Nawet patrzylam na ich stronie jak to jest, i rzeczywiscie tez ma o polowe mniej kcal, a ja nawet lubie te trojkaciki nawet w lidlu sa chyba dostepne.

wczoraj mnie Tz zirytowal :P o 22 otworzyl ciastka, zwykle w cukrze, nie przepadam za nimi bo nie sa czekoladowe no ale jak je zobaczylam to az mi slina pociekla ale nie dalam sie, poszlam spac
O matko ja też chce cole light wiśniową chcem chcem chcem

Gratuluje nie skuszenia sie na cistka wiem wiem jak to jest wczoraj bigmakiem mnie kusili :P

SMAKUSIA jest offline Zgłoś do moderatora