Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-05, 11:36   #880
zabcia87
Raczkowanie

GG do zabcia87
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

siala ja na żaden ślub sie nie zgadzam ... dzięki Bogu ze w tym roku moja siostra rodzona się chajta to przynajmniej na razie mam wymówkę ... chociaż wszystkie ciotki babcia teściowa na mnie siadają żebym się chajtała bo dziecko musi miec ojca ... ale kurde nie moim kosztem, to ja mam się męczyć i ciągle być nieszczęśliwa tylko ze względu na Małą ? za takie cos to ja dziękuję ...

aneciaslonko rozmawiałam z nim wiele razy, jeszcze jak byłam w ciązy na samym początku to nie wytrzymał burzy mich hormonów i odszedł;/ zaczał uganiac sie za innymi panienkami, a że nie jestem teraz osobą szczupłą (chociaż byłam jak się poznalismy), to ogladal się za laskami typu "barbie" i nie potrafie mu tego wybaczyć ... po poprodzie odepchnełam go od siebie i do Małej przez 2 tyg nie chcialam dopuścić.... ryczałam dzień w dzień po kilka godzin ale po 2 tyg przeszło zalamanie i niby było ok .... wtedy z nim porozmawialm, wytłumaczyłam, że potrzebuję wsparcia i fizycznego i duchowego, tłumaczyłam, że teraz są wydatki bo dziecko potrzebuje nie tylko mleka i pampersów, ale także i ubranek i witaminek i tym podobne... mówił, że rozumie, ze będzie się staral a guzik z tego teraz jest i z dnia na dzien jest cotraz gorzej ;/ ... nie było go 3 dni, nocował u mamy po pracy bo kończył ok 23 ... przyjechał wczoraj a ja nie dalam z nim rady normalnie porozmawiać;/ ... najgorsze jest to, że on nie umie nawet siebie utrzymać przez caly miesiąc, bo pożyczał kasę zeby miec na dojazdy do pracy :[ kutwa mać !

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

sorry, ze Wam znowu d*pe zawracam... ale jak dzisiaj będe dawać ten obiadek, to mam dać tyle co zwykle czyli 150 ml zupki, czy jednak mały słoiczek 130 gram ? uzywam gerberka albo bobovity w bobovicie jest 125 gram.... i wystarczy tyle Jej tej zupki ? już się pogubiłam w karmieniu
zabcia87 jest offline Zgłoś do moderatora