Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-01-05, 12:07   #4254
velluto
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 831
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomo¶ć
Największa masakra dzisiejszego dnia - Shadee spadła na główkę z naszego łóżka.....spadła na gołe panele, bo nie mamy wogóle dywanów.....To była sekunda.....
ojej dobrze, że nic powaznego sie nie stało

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomo¶ć
jesiuuuu wiem co prezywasz bo u mnie to samo siedzenie be
pełzanie bee
za paluszki i po domu z nia biegam
dzis włozyłam ja na chwile do chodzika (jesuuu chodzik to dla mnie zło konieczne i niepotrzebna rzecz a tu prosze )bo mi kregosłup peka
a ta jakby w nim juz ze sto razy siedziała podjechała sobie pod lodówke i sie magnezami bawiła usmiech i wogóle zachwyt zupełny nie chciała z niego wyjsc chodzik schowałam do pokoju gdzie mało kto wchodzi
w łozeczku strach ja zostawic bo wstaje i sie puszcza
cokolwiek co sobie znajdzie wstaje i nie patrzy czy bec zrobi

mało tegoo rosnie mi rozkapryszony urwissssssssssssssssssss: D
przy k±pieli tz ja trzymał bo na stojaka chciała i z jego pomoca se wychodziła z wanny i wchodziła
ma taka łodz plastikowa a na niej foremki to ładowała se wode do tej foremki i wylewała poza wanienke to nic specjalnie chlapała na nas wode a jak mówiłam niewolno to podwajała swoja sprytnosc i dodatkowo pluskała nas nogami
a powiedz ze nie wolno albo zmien pozycje o to pokaze
pisk ma taki ze po uszach idzie i płacz z łzami na zawołanie (jak 7 miesiecy nie płakała łzami to teraz ma na zawołanie )

co 3 tydz zostaje z młoda sam na sam przez 8 godz i musze wszystko z nia robic
wiec wziełam ja i obierałam ziemniaki tzn
1 i ostatni raz masakraaaaaaaaaaaa
niedosyc ze chlapała mnie woda z garnka wybierała ziemniaki obrane i rzucała nimi po kuchni to wyciagała obierki i wkładała raz do buzi ( oczywiscie ja byłam w pogotowiu i jej zamiary zaniechywałam ) mówiłam to jest niedobre i brudne nie wolno tego do buzi to wkładała je do wody i znów pchała w buzie
to te obierki rozrzucała wokół siebie i znów to samo od poczatku jak w koncu mówie dosyc i zabrałam garnek z woda to na złosc mi zrobiła i całe wiaderkoz tymi obierkami wysypała na siebie ostatni raz z nia ziemniaki obieram

4 razy ja dzis przebierałam

no i sie chwaleeeeeee WRESZCIE po tylu dniach maruda wyszedł kolejny z±bek dolnia lewa dwojeczka wiec tak jak mówiłam ze do dwóch dni wyjdzie
sadze ze to nie koiec dosłownie poł mm brakuje zeby wyszły górne jedynki tzn najpierw lewa
no to fajnie z nia masz jednym słowem - jest wesoło
u mnie daaaaleko do takiego rozrabiania ale moze to i lepiej, bo jeszcze te¶ciowa wypisałaby się z tego interesu
gratuluję z±bka

W ogóle to chciałam napisac, że produkujecie jak oszalałe u mnie totalny brak czasu, tylko w pracy troszke Was podczytuję z ukrycia
velluto jest offline Zgło¶ do moderatora