|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
cześć dziewczyny 
ja ostatnio późno wstaję,
spokojnie mogę spać 12h 
u mnie dzisiaj nieciekawie, babcia mi od rana zaniemogła,
tzn. bardzo kiepsko chodzi,
już jej się to 2 razy zdarzało 
Cytat:
Napisane przez marsylia
Ja też patrzyłam na ceny butelka tt 26 złoty w mama i ja (raczej chyba nie mozna mowic o tym sklepie hurtownia) a na all ta sama 13 złotych, kosztow przesylki nie licze, bo kupilam z 15 rzeczy.
Albo okrycie do kapieli tam 36 a na al ok. 16 zlotych.
No roznice są, choć najmniejsze na pieluszkach i wkladkach laktacyjnych w superpharmie widzialam wkladki j&j za 11,99 a na allegro są droższe.
|
ja się wczoraj przekonałam jakie w sklepie jest zdzierstwo,
musiałam kupić kilka rzeczy dla siostrzenicy tż
i padłam jak miałam zapłacić 
i do tego w moim mały mieście nie ma żadnego wyboru,
kocyk może być tylko różowy, niebieski i jak masz szczęście zielony bądź beżowy 
Cytat:
Napisane przez Montii
megi - kochana to chyba nie jesteś sama przekonana...bo jak ja mówię,że Fabian to ostatnio ktoś do mnie z tekstem że dziecko skrzywdzę
a ja to olewam, imię nam sie podoba, nie jest obraźliwe, dla nas śliczne, wyjątkowe i pasuje do naszego synka i za nic w swiecie go nie zmienimy, a jakbym uległa i zmienila na jakiegos nie wiem Maćka ( przyklad ) to po prostu przyznalabym innym rację  my trzymamy się swojego chyba,ze po porodzie nas natchnie ale to na pewno nie przez presję otoczenia 
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------
co do herbaty z liści malin to słyszałam,że ona przygotowuje szyjkę do rozwarcia i ułatwia poród ale nie przyśpiesza go
|
jeśli chodzi o imię to wiem o czym mówisz,
ale ja też już się z tym pogodziłam,
poza tym już się powoli przekonuje, że z czasem każdy się przyzwyczaja i traktuje normalnie
herbatka faktycznie ponoć dobrze wpływa, ja będę piła 
a jeśli chodzi o przyśpieszenie to na wątku mam list.-gru.
górował olej 
Cytat:
Napisane przez marsylia
A butelki brałyście zwykłe czy antykolkowe? Ja zdecydowałam się na tt, i wzielam zwykłą, ale teraz widzę jeszcze ze wystawili antykolkową 
|
ja się właśnie zastanawiam,
bo anyklokowe są 2 razy droższe,
no ale na sobie nie oszczędzam a na dziecku będę, bezsensu, więc pewnie wezmę te antykolkowe 
moja siostra miała małe antykolkowe z Dr Brown, mały miał potworne kolki pisałam już o tym,
więc jak kupowała większe buteleczki to wzieła te normalne, bo stwierdział, że skoro nie pomagaja to szkoda kasy,
i po 2 dniach leciała po antykolkową, bo jednak zauważyła że ze zwykłą butelką jest jeszcze gorzej
więc wyszło na to, że jak dziecko nie ma kolek to mu obojętna butelka,
a jak ma kolki,
to dobrze kupić antykolkową
ale na pewno nie ma co liczyć na to że to czy będą kolki zależy od butelki
Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-01-06 o 11:09
|