Dot.: suknię ślubną na wymiane-oddam złotą biżuterię
Cytat:
Napisane przez roswell cors
Witajcie kochani.Dzisiaj postanowiłam wystawic tutaj na wizaż ślubną biżuterię którą dostalam od męża na ślub cywilny.Mężowi ukradziono siłą obrączkę z kompletu a teraz planujemy ślub kościelny więc wszystko od nowa..
1.Pierwsze zdjęcia przedstawiają śliczny delikatny pierścionek w romby pokrytymi brylanickami svaworskiego
2.Drugie zdjęcia przedstawiają pierścionek z grubego złota zaręczynowy w kształcie liścia czy łezki-pokryty brylancikami svaworskiego
3.Trzecie zdjęcia przedstawiają obrączkę wykonaną z grubej powłoki złota białego oraz tego normalnego.W środku jest wbity diamencik svaworskiego na który jest gwarancja jeszcze pół roku bodajże.
Pierwsze i drugie pierścionki kosztowały po 370 i 438zl więc wymienie na suknię ślubną wyłącznie.
Obrączka w komplecie kosztowała 1300zl mam gdzieś książeczkę z ceną..bez kompletu cena jednej damskiej 800zl ze względu na gwarancję-więc wymienie na suknię ślubną wraz z jakimiś dodatkami.
Nic innego proszę mi nie proponowac.Możliwośc wystawienia na allegro
|
Zauważylam że bardzo dużo osób pisze w szczególnosci na priv a potem nie odpowiada:-( Bardzo proszę o zgłaszanie propozycji w formie wklejonego zdjęcia w odpowiednim czyli tutaj wątku.Unikniemy bałaganu oraz zaoszczędzimy sobie czasu
|