Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-06, 15:54   #3156
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak zdam prawko, chcę sobie kupić kluczyk
Który Wam się najbardziej podoba?

Wkleiłam wszystkie jakie znalazłam, ale ten cienki z Verony nie bardzo mi się widzi.
mi sie najb z kluczykow podoba ten charms apartowy - http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3052
Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Nie dość ze wydajemy takie pieniądze na to, to jeszcze nie pozwala nam zasnąć

Powiem Ci, że puzzel z Kruka jest uroczy wiec on już dużo wniesie do twojej bransoletki. Ja myślę nad muszelką, ale nie wiem jak w rzeczywistosci wyglada... wzielabym ją, ze wzg. na to że mieszkam nad morzem i kocham to miejsce...
ja tez nie moge spac przez pandore

na 99% w poniedzialek ide poogladac i sie boje jak sie to skonczy... chcialabym sowe chyba to serduszko, mam jednego koralika - srebro z emalia - niebieskie motylki i myslalam o 1 murano

jak sie nie urlopuje to chociaz cos z tego bede miala
Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Tak coś czułam, że to będzie ten klips, do którego się ślinię...
Mogę dać 90 zł (wiem, że to mało, ja bym na Twoim miejscu na allegro wystawiła, tam budzą się u ludzi rządze, więc powinno pójść po niezłej cenie).
Widzę, że mamy inne koncepcje, bo ja np właśnie wolę, żeby każdy klips był inny (ale ja nie przepadam za symetrią, raz powiedziałam fryzjerce, że symetria jest nudna i pożałowałam tego później ).
A ja myślałam, że supełek jest "na pamięć", nawet nie widziałam, że supełki też są na szczęście.
Co do wymian, to mnie się nie udało nawet wymienić bransoletki w Yes na mniejszą ( a dokładniej mojej cioci, bo kupiła oxydowaną 20, a dzień później chciała na 19 wymienić i nie pozwolili.. ale niech ich... nie będę w tym salonie Yes kupować i tyle - szczególnie, że zrobili przekręt z moją kartą Yes). Ja bym napisała maila do Poznania z pytaniem.
a co za przekret zrobili?
ilios jest offline Zgłoś do moderatora