Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-06, 19:15   #4815
martini.
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce znowu ruch, nie zasypie nas zimowy puch - etorebka cz.21

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Pfffff

A skąd to wytrzasnęłąś?

pamiętam taką wizażankę, która wstawiała dużą ilość wieszaków i też zawsze się zlatywało stado glap i sr..... no robiły to co glapy robią najlepiej Przez jakiś czas też spokojnie odpisywała, później nagle jej nie zauważałam i okazało się, że dostała bana

To ty z wieku młodzieżowego od razu do starców przeskoczyłaś, jak to tak, co to za czasy

A stąd :

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ale tak samo jak ubierać się jak się chce można wyrażać swoje zdanie na ten temat, bo mówienie komuś, że się strój nie podoba to też wychylanie nie
Nie wiem, nie kojarzę, ale dostać bana na wizażu to nie jest jakiś specjalny problem, a i nie zawsze za słownictwo się je dostaje

Bo pomiędzy trzeba być poukładanym i rozważnym i robić wszystko tak, jak ogół ludzki wymaga i oczekuje. Wcześniej się wybacza i potem też

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
No co Ty z mopsami a w jakiej cenie ?
Jutro będę w Zarze - jadę do Płocka - mam nadzieję, że wreszcie coś kupię, bo jak dotąd nic z wyprzedaży mi się nie udało
Hmm, 30-40 zł z tego z tego co pamiętam. Były białe z różnymi nadrukami z mopsami z różnymi minami

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

nadrabiam...
Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
No popatrz Sherlocku toż se tak przypadłyśmy do serducha, wiekowo, zodiakowo, stylowo i prawie- zawodowo

Podziwiam Cię, że masz po pracowitej nocce siłę iść do pracy i ... być tez pracowita

Lepiej, pół pidżamy, pół dresu ma na sobie Miałam całą "nocną bieliznę", ale Mały jadł marchewkę z jabłkiem...

Czy Ty wiesz, że ja żadnej szarej nie mam?

Eee tam, lata wprawy a pracowitość jest przereklamowana

Widziałam

Jeszcze Kochana, jeszcze
martini. jest offline Zgłoś do moderatora