Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-06, 20:21   #755
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
pisze na szybko bo ide zaraz do lozka, Werce nasilil sie katar i kaszel
przez godzine nie mogla zasnac co tak kaszlala, byla poprawa a tu znowu
zdrówka dla Werki

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Ostatnio wiem coraz mniej Ale o tym i o chodzeniu na paluszkach akurat czytnęłam, bo nie wiedziałam co z takim fantem robić.

Zanim je dostałam zastanawiałam się czy to nie jest coś na wzór kaloszy, ale nie, są bardzo przyjemne, mają grube futerko i na pewno stopa w nich nie lata Mi się bardzo podobają, tylko przesadziłam z rozmiarem i Tymek jeszcze w nich nie chodzi za dużo

Na nadmiar czasu nie narzekam, ale to raczej brak nastroju, natchnienia etc.

W sumie ok Tymek ciągle zdrowy, ostatnio wychodziło Mu z 7 zębów jednocześnie Ale prócz ślinienia się i gmerania w buzi nie ma u nas dodatkowych związanych z tym atrakcji, więc ok

Zapomniałam napisać, że miło mi było, że już wcześniej zauważyłaś, że zamilkłam Oczywiście nie było moim celem sprawdzanie kto mnie pamięta, ale przyjemnie mi się zrobiło

.

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Dzięki
Tymcio w porządku, jak już wyżej napisałam Jest kochany, śliczny i w ogóle Ostatnio ma manię wieszania się na półkach od mebli

.
Cieszę się,że u Was ok i Tymcio zdrowy
Apropo mebli,Bartosz też wiesza się na półkach
Ja oczywiście też myślałam o Tobie i o tym,że Cię tu mało ale nie wymądrzam się,bo sama czasami znikam

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Antonio tez gmera w buzi namietnie, ale w dzien sie nie slini, raczej w nocy tej nadprosukcji sliny nie polyka i zaczyna kaszlec. Kaszel nam zawsze towarzyszy przy wychodzeniu zebow i wlasnie kaszle od wczoraj, dzis juz wstawal z 4 razy . Zostaly nam wszystkie trojki, no i piatki (ma nadzieje, ze to pozniej). Mamy w planach odstawienie smoczka, wiec juz sie boje co to bedzie + zabkowanie.
Trzymam mocno za bezbolesne ząbkowanie i bezbolesne odsmoczkowanie

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Cześć dzieweczki

wpadam przywitać się tylko, zerknęłam do was i widziałam że kochane myślicie o nas i trzymacie kciuki, bardzo dziękuję każdej z osobna

Postaram się wpaść dzisiaj i napisać co u nas, strasznie dużo rzeczy zwaliło mi się na głowę

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dostanie Yo Jo jo z jego ulubionej dobranocki, bo jak go widzi, to krzyczy i podskakuje: " yo jo jo, yo jo jo"
Załącznik 3647218
Fajne ten"yo jo jo"

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
cieszę się, ze Bartoś ma sie juz lepiej ...

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora