Gazetowe dziewczyny!!
Szukalam w wyszukiwarce i mam nadzieje ze nie bylo wczesniej tego tematu bo ja na nic nie trafiłam!!!
ale do rzeczy...
Przeglądałam własnie niektore watki i z obserwacji dziewczyn otaczajacych mnie mam pytanie co sadzicie o dziewczynach ktore głownie swoj wizerunek kreuja na gazetach??? i twierdza ze jesli nie napisali ze w tym tygodniu sa modne "majtki reformy" to one nie popieraja ich noszenia i za zadne skarby tego nie kupia!!!(po czym za tyzien okazuje sie ze jednak sa modne) nie wiem moze ja mam inne poglady i inny styl bycia ale to ja sama stwarzam swoj wizerunek i nie interere mnie czy w gazecie modne jest to czy to:/ ... wiadomo mozna cos podpatrzec ale bez przesady..,
spotkalam sie nie raz z sytuacja ze dziewczyna krytykowala w mojim towarzystwie kogos kto byl ubrany na swoj sposob co nie znaczylo ze zle byl ubrany, tyle ze nie po gazetowemu! spotkalyscie sie z takim czyms?! badz tez nie denerwuje was takie zachowanie na sile udawanie kogos kim sie nie jest?! albo ja mam jakies fanaberie w glowie... piszcie bo po przeczytaniu paru watkow myslalam ze mnie krew zaleje :| i mam nadzieje ze nie jestem sama ... pozdrawiam
|