2011-01-08, 12:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.22 - pojawiam się i znikam, nic nie kupuję ja tylko klikam
Cytat:
Napisane przez ankhax1
Melduję się

charlizzie chciałam wysłać dzisiaj, ale nie udało mi się, znowu mam mega młyn w pracy :/
wyślę w poniedziałek
cieszę się, że padło na mój tytuł 
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------
A tak w ogóle to cofam wybór flavi na najlepszą etorebkę i ogłaszam emilkę etorebką wszechczasów, w zeszłym tygodniu wciąż nosiłam pudrową, dziś czerwoną i
Na ten moment wydaje mi się najwygodniejsza ze wszystkich, ładnie wygląda w ręce, a jak trzeba to wkładam na ramię na długim pasku skróconym na pół i jest super! pojemność w sam raz, jak trzeba to wygląda dobrze z samym portfelem i kluczami a i zakupy z sh pomieści
No i mam ochotę na czarną emilkę ( i szarą)
hymn pochwalny bym napisała, ale mi się nie chce 
|
Aniu tytuł świetny
A co do Emilek - to po zakupie czarnej i szarej miałabyś chyba wszystkie kolory ? Bo nie pamiętam czy masz też "mięsny róż" w kolekcji ? 
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
na samym początku chciałam sobie kupic najprostszą czarną, bądź czerwoną i dodac do niej jakiś duży, ozdobny naszyjnik, ale na końcu moje plany odwróciły się o 180 stopni 
u mnie sporo dziewczyn kupuję właśnie w H&M, nie mam nic przeciwko, ale osobiście byłabym zła widząc na jednej imprezie dziewczynę w identycznej sukience jak moja  a druga częśc, idzie w sklepy no name, z tego co wiem "tylko" jakaś 1/5 decyduję się na atłasy, satyny i modele do samej ziemi... te ostatnie to kompletnie nie moja bajka.
proszę cię, u mnie to jest istne szaleństwo, ja chyba jestem jakimś odmieńcem (tak jak i kilka moich koleżanek). Fryzjerki, makijażystki, manicure, pedicure, jak na wesele... Buty, torebki, biżuteria prosto z Apartu, diademy ( ) i inne... kwoty jakie one chcę przeznaczyc na tą jedną imprezę są dla mnie nie do pojęcia... Każda chce wyglądac ładnie, rozumiem to, ale jak dla mnie to już wydziwianie 
|
Opis Twojej sukienki brzmi świetnie Fajnie, że jest granatowa i ma inny fason niż te z sieciówek 
A co do drugiej części porażka Diademy na studniówkę ?
Cytat:
Napisane przez kali765
|
Kali ale mnie przestraszyłaś tym obrzydliwym zdjęciem 
Nie cierpię robali w pancerzykach Jak takiego zobaczę - to nie panuję nad sobą 
Za to nie boję się pająków w sumie nawet nie wiem czemu
|
|
|