Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wybuchy gniewu TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-01-08, 16:32   #81
madana
Zakorzenienie

Dot.: Wybuchy gniewu TŻ

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
I co z tego, że mieszkacie? J ateż mieszkałam. "Mój" też był taki, jak się zdenerwował. Do tego chlał na umór, ćpał, szarpał, wyzywał. Usprawiedliwiałam go, rozumiesz??? Robisz to co ja. I po co Ci to? Ja zmądrzałam. Owszem, straciłam trochę zdrowia przez chama, ale wyprowadziłam się i teraz szczęśliwie układa mi się z NOWYM, KOCHANYM człowiekiem. Nikt nie mówi, że będzie łatwo.

Robisz tak: szukasz mieszkania/pokoju/etc. ;pakujesz się, i wyprowadzasz. A potem idziesz na piwo/colę/etc. uczcić swoją wolność.

Ja zrobiłam tak i to było najmądrzejsze wyjście. (Żałuję tylko, że tak późno się odważyłam)
- mądra dziewczyna Szkoda, że AnnaPO gra w grę "tak, ale...", dlatego przy takim podejściu nie ma szans na udane życie i wierzy, że taki śmieć, który traktuje ją jak szmatę, wyzywa, ćpa, chleje i bluzga, kocha ją, tak jakby śmieć był zdolny do miłości. co z tego, że parę razy powiedział, że cię kocha??? O miłości świadczą, czyny nie słowa. I dlatego Mocny Akcent wyciągnął wnioski i jest w szczęśliwym związku, a ty mieszkasz ze śmieciem.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując